Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

HCTS zeilarrangement op Ambulant

vrijdag 01 mei 2020 16:00 t/m zondag 03 mei 2020 16:00

ZEILARRANGEMENT hcts

Meezeilen naar HCTS Vlieland

Tijdens het festival Here Comes The Summer dient het Waddeneiland Vlieland als platform voor muzikanten. Waar Into The Great Wide Open vrijwel het hele eiland beslaat, laat Here Comes The Summer met enkel twee podia zien wat Vlieland in huis heeft gehaald. Middenin de natuur met elkaar genieten van muziek, kunst en cultuur in een relaxte omgeving en aan het eind van de dag een goede overnachtingsplek. 

Reisinformatie

Vrijdag 3 mei
Om 16:00 uur heet schipper Jouke je van harte welkom en als de passagiers aan boord zijn, zet het schip koers richting Vlieland. Bij aankomst stap je van boord en kun je desgewenst direct het festival induiken. Terwijl de zon langzaam de zee in zakt, geniet je van geweldige optredens van zowel bekende artiesten als opkomend talent.

Zaterdag 4 mei
Na een heerlijk ontbijt, wacht wederom een fantastische festivaldag! Ook vandaag heeft Here Comes The Summer een bijzonder programma te bieden en kun je je weer mee laten voeren door de unieke sfeer van het evenement.

Zondag 5 mei
Met het ontbijt achter de kiezen, hijsen de opvarenden de zeilen en vart het schip weer terug naar Harlingen. Rond 16:00 uur vaart het schip de haven binnen en kijkt iedereen terug op een weekend om nooit meer te vergeten.

Prijzen

  • € 205,- p.p. in een gedeelde hut (m/v gescheiden)
  • De toeslag voor een 1-persoons hut bedraagt de helft van de prijs van het arrangement. 

Prijs is inclusief

  • 2x Ontbijt
  • 1x Lunch
  • 1x Diner

Prijs is exclusief

  • Drankjes
  • Festival ticket
  • Dekbed/beddengoed (zelf meenemen of te huur voor € 15,- per set)
  • Handdoeken (zelf meenemen of bij huur dekbed in)
  • Reis- en annuleringsverzekering

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Ambulant

Meer over de Ambulant