Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Familietocht meivakantie

zondag 26 april 2020 21:00 t/m vrijdag 01 mei 2020 15:00

Met de kinderen zeilen op het Wad

Een mooie zeilreis speciaal voor (groot)ouders en kinderen.

Beleef een paar heerlijke dagen aan boord van de Passaat. Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar de prachtige eilanden Texel, Ameland,Terschelling of Vlieland.

Reisinformatie

Op de eerste dag vanaf 21 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.

In vijf dagen zeilt het schip naar drie eilanden. Bij gunstig tij en rustig weer wordt er overnacht op het Wad, wordt er een keer drooggevallen en kan iedereen zien wat er leeft op de bodem van de zee. De Waddenzee is het foerageergebied van duizenden trekvogels, grote zwermen vogels scheren over het water op zoek naar een lekker visje. Neem je verrekijker mee! Op de laatste dag gaat de reis terug naar Harlingen waar het schip in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.

Volpension

Dit arrangement is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Prijzen

  • € 570,- voor volwassenen 
  • € 285,- voor kinderen t/m 12 jaar 
  • € 380,- voor kinderen van 13 t/m 16 jaar 
  • prijzen zijn op basis van een gedeelde hut

Prijs is inclusief

  • Dekbedden en beddengoed
  • Handdoeken
  • Volpension incl. drinken
  • Havengelden en toeristenbelasting

Prijs is exclusief

  • Annuleringsverzekering
  • Activiteiten op het eiland

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Familietocht meivakantie

Meer over de Familietocht meivakantie