Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Zeilen en eilandhoppen met La Boheme

maandag 06 juli 2020 12:00 t/m zondag 12 juli 2020 16:00

zeilreis actief


Kom meezeilen en lekker uitwaaien

Een week zeilen op een traditioneel en snelle zeilschip, geniet van het zeilen, de leuke havens, de natuur en de goed verzorgde catering.

Reisbeschrijving

Op de dag van afvaart ben je om 12:00 uur van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met de bemanning en de andere zeilers en na een korte zeilinstructie vaart het schip de haven uit. Als de zeilen gehesen zijn, heb je volop tijd om te genieten van het uitzicht, spelletjes te doen of bijvoorbeeld te sturen. Onderweg wordt de lunch geserveerd en meestal wordt aan het einde van de middag in een haven afgemeerd. 's Avonds staat de warme maaltijd klaar. Iedere dag gaat de reis naar een andere haven en is er de gelegenheid sfeervolle stadjes te bezoeken, een terrasje te pakken of een wandeling te maken.

Het zeilen

Hoeveel uren per dag gezeild wordt, hangt af van de wensen van de groep. Zo kan een zeiltocht met ondergaande zon op een prachtige zomeravond het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op, maar kan een middag winkelen in één van de gezellige havenstadjes ook voor veel voldoening zorgen. Geen dag is hetzelfde. De schipper doet zijn uiterste best een mooi gevarieerd programma samen te stellen. De definitieve route is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden.

Prijzen

  • € 665,- p.p. 

De maaltijden worden verzorgd op basis van volpension

Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie, thee en melk.
De lunch is gelijk aan het ontbijt, aangevuld met iets extra zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig. Tussendoor wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd, zoals koekjes of borrelhapjes.
In de avond wordt er een lekkere warme maaltijd (2-gangen) geserveerd.

Koffie, thee en water zijn gedurende de zeilreis gratis verkrijgbaar. Overige dranken zijn aan boord te koop, het is niet toegestaan deze zelf mee te brengen. Aan boord zijn altijd wijn, bier en diverse frisdranken voorradig.

Prijs is inclusief

  • Diensten van de bemanning 2 tot 3 personen
  • Toeslagen zoals havengelden, toeristenbelasting, brandstofkosten
  • Catering op basis van volpension: ontbijt, lunch en diner
  • Koffie, thee en kraanwater
  • Beddengoed en dekbedden

Prijs is exclusief

  • Activiteiten en excursies aan land
  • Reisverzekering en annuleringsverzekering
  • Dranken behalve koffie, thee en kraanwater
  • Handdoeken gelieve deze zelf mee te nemen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de La Boheme

Meer over de La Boheme