Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Winterzeilweekend op Suydersee

vrijdag 26 maart 2021 20:00 t/m zondag 28 maart 2021 17:00

Winterzeilweekend in maart met Suydersee

Tijdens een meezeilreis hoef je niet een volledig schip te huren, maar stap je simpelweg aan boord voor een prachtig zeilweekend! Dit zeilweekend staat bol van de activiteiten, maar je bent natuurlijk nergens toe verplicht en bepaalt zelf waaraan je wilt deelnemen.

Programma

Vrijdag 26 maart
Rond 20:00 uur wacht je een hartelijk welkom aan boord van de Suydersee. Je maakt kennis met de reisgenoten, de hutten worden toegewezen en een gezellige avond volgt.

Zaterdag 27 maart
Na het ontbijt staat Terschelling op het programma. Zeilen betekent samenwerken en de schipper leert je graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta je zomaar ineens de zeilen te hijsen of het schip te besturen! Het veelzijdige Terschelling is van alle markten thuis en bij aankomst is er voldoende tijd het eiland te ontdekken tijdens een strandwndeling of fietstocht.
’s Avonds zet de kok een heerlijk diner op tafel en genieten de opvarenden van een gezellige avond aan boord of aan wal.

Zondag 28 maart
’s Ochtends schuif je wederom aan bij een gezamenlijk ontbijt en begint de Suydersee aan de terugreis. Tegen 17:00 uur vaart het schip Harlingen weer binnen.

Prijs

  • € 222,- p.p.
  • toeslag € 100,- privé 1-persoons hut

Prijs is inclusief

  • Volpension
  • Dekbed/beddengoed en handdoeken
  • Koffie/thee, fris, bier en wijn
  • Havengeld en toeristenbelasting

Prijs is exclusief

  • Verzekeringen
  • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 12,50)
  • Activiteiten aan land

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Suydersee

Meer over de Suydersee