Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Zeilen langs zuidkust Noorwegen

woensdag 08 juli 2020 16:00 t/m zaterdag 18 juli 2020 10:00

 

Ontdek de Zuidkust van Noorwegen

In de zomermaanden zeilt de Pride in gebieden die vaak alleen per schip te bereiken zijn, en veelal nog een ongerepte natuur bezitten. In de zomer van 2023 staan Denemarken, Zweden en Noorwegen op het programma. Een zon die bijna niet ondergaat, schitterende eilanden, veel midzomerfestivals, zelf gevangen vis grillen, droomankerplaatsen, pittoreske haventjes. Al deze ingrediënten zorgen voor een zorgeloze zeilvakantie in een uniek vaargebied.

Reisinformatie

De zuidkust van Noorwegen wordt wel de rivièra van het noorden genoemd. Een zon die bijna niet ondergaat, honderden schitterende eilanden, veel midzomerfestivals, zelf gevangen vis grillen, droomankerplaatsen, pittoreske haventjes en adembenemende vergezichten. Al deze ingrediënten zorgen voor een zorgeloze zeilvakantie in een uniek vaargebied. Deze reis start en eindigt in het Noorse Sandefjord niet ver van Oslo Torp, dus ideaal te bereiken.

Prijs

  • Per persoon op basis van gedeelde hut € 1050,-

Prijs is inclusief

  • volpension
  • havengelden en dieselkosten
  • dekbed/beddengoed

Prijs is exclusief

  • transferkosten
  • reis- en annuleringskosten
  • handdoeken
  • activiteiten aan de wal

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Pride of Mother Sea

Meer over de Pride of Mother Sea