Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

3-Landen Oost- en Noordzee

zondag 09 augustus 2020 16:00 t/m vrijdag 21 augustus 2020 10:00

Prachtige tocht van Zweden naar Nederland

Gothenburg - Harlingen

In de zomermaanden zeilt de Pride in gebieden die vaak alleen per schip te bereiken zijn, en veelal nog een ongerepte natuur bezitten. In de zomer van 2020 staan Denemarken, Zweden en Noorwegen op het programma. Een zon die bijna niet ondergaat, schitterende eilanden, veel midzomerfestivals, zelf gevangen vis grillen, droomankerplaatsen, pittoreske haventjes.

Reisinformatie

Tijdens deze zeilreis laat de Pride de Zweeds scherenkust achter zich als het de oversteek maakt van het Kattegat naar Denemarken. De afwisseling is groot met gezellige vissershavens en kleine eilandjes waar de tijd heeft stilgestaan maar bovenal is het een uniek zeilgebied. De koers is zuid en onderweg zijn er zo veel mooie plekken om vast te maken zoals Saeby en Swendborg of de eilanden Anholt, Samso, Omo en Aero. De Deense Zuidzee laat een blijvende herinnering achter als het schip via het Noord-Oostzeekanaal richting de Noordzee vaart. Als er tijd is nog een zeilreis naar Helgoland. Op woensdag zeilt de Pride samen met de mooiste zeilschepen naar Sail Bremerhaven. Op donderdag kun je genieten van dit prachtige nautische evenement met zeilschepen muziek en veel gezelligheid. De exacte route is afhankelijk van de weersomstandigheden en kan gewijzigd worden.

Prijs

  • Per persoon op basis van gedeelde hut € 1500,-

Prijs is inclusief

  • Volpension
  • Havengelden en dieselkosten
  • Dekbed/beddengoed

Prijs is exclusief

  • Transferkosten
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Handdoeken
  • Activiteiten aan de wal

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Pride of Mother Sea

Meer over de Pride of Mother Sea