Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Stortemelk lang weekend met Pride

donderdag 30 april 2020 20:00 t/m zondag 03 mei 2020 17:00


Stortemelk Weekend

Dit zeilarrangement is genoemd naar het roemruchte zeegat tussen Terschelling en Vlieland. In de avond komt iedereen aan boord en maak je kennis met de crew en andere passagiers. De volgende ochtend, na een goed ontbijt volgt een zeildag over het Wad. Hier laat de Pride het Stortemelk achter zich en legt de schipper aan het eind van de tocht aan in de haven van Vlieland. Een eiland met veel natuurschoon, een prachtige strand en een gezellig dorp  De volgende dag na het ontbijt zeilt het schip naar Terschelling. Een eiland met vele gezichten en zeker voor iedereen wat te doen. Stap aan boord en zeil mee met dit weekend Waddenzee voor een speciaal tarief. De exacte route is afhankelijk van weer en wind.

Zeilen op een uniek schip

De Pride of Mother Sea is een nieuw gebouw schip met een klassieke uitstraling van de bekende scheepsontwerpen Colin Archer. De Pride heeft een gezellige salon, ruime keuken, toilet/wasgelegenheid, en 6/8 vaste slaapplaatsen. Meer dan 25 jaar ervaring van schipper/kok Eric zorgt voor een ontspannen sfeer aan boord waardoor je je snel thuis zult voelen.

Met of zonder zeilervaring; je kunt actief meehelpen als je wilt, maar ook aan dek genieten van de door wind gevulde zeilen en mooie vergezichten. 

Prijs

  • € 275,- p.p. op basis van gedeelde hut (m/v gescheiden)

Prijs is inclusief

  • Bemanning
  • Havengelden, toeristenbelasting en brandstofkosten
  • Maaltijden aan boord
  • Koffie en thee

Prijs is exclusief

  • Dekbed/overtrek, te huur voor € 10,- per set (graag vooraf aangeven)
  • Handdoeken
  • Fris- en alcoholische drankjes
  • Activiteiten aan wal

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Pride of Mother Sea

Meer over de Pride of Mother Sea