Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Zomerse zwerftocht voor volwassenen

zaterdag 25 juli 2020 10:00 t/m vrijdag 31 juli 2020 15:00

zeilreis op de waddenzee


Meizwerftocht voor volwassenen

Stap aan boord van de Passaat en maak een zwerftocht over de Waddenzee. Onder leiding van de vaste bemanning doet het schip meerdere Waddeneilanden aan. Boek een hut en beleef het mee! 

Reisinformatie

Je bent zondagavond vanaf 21:00 uur welkom aan boord. De volgende dag na het ontbijt vaart het schip de haven uit en zet koers richting één van de Waddeneilanden. Vijf dagen lang zeil je over de Waddenzee en geniet je van het zeilen, de zee en de verre horizon. BIj gunstig weer is droogvallen op een zandbank mogelijk. De laatste dag meert het schip rond 15:00 uur weer af in Harlingen.

Je kunt kiezen uit een 2- of 4-persoons hut. De bedden zijn voorzien van compleet beddengoed en handdoekensets liggen klaar in de hut. 

Bij de Meizwerftocht is volledige catering inbegrepen. Je krijgt elke dag ontbijt, lunch en diner (laatste dag alleen ontbijt en lunch). Koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn zijn onbeperkt verkrijgbaar. De kok houdt natuurlijk rekening met speciale wensen en diëten, bij boeking kun je dit aangeven. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd.

Prijzen

1 persoon in gedeelde hut (m/v) € 495,- p.p.
1 persoon in 2 persoonshut € 585,- (privé hut)
2 personen in 2 persoonshut € 990,- per hut

1 persoon in 4 persoonshut € 855,-
2 personen in 4 persoonshut € 1.170,- per hut
3 personen in 4 persoonshut € 1.395,- per hut
4 personen in 4 persoonshut € 1.710,- per hut

Meer informatie

Voor meer informatie over de Meizwerftocht voor volwassenen kun je contact opnemen met ZeilendeSchepen.nl via info@zeilendeschepen.nl of bel met 0517 - 20 10 23. 

Prijs is inclusief

  • Dekbedden en beddengoed
  • Handdoeken
  • Volpension incl. drinken
  • Havengelden en toeristenbelasting

Prijs is exclusief

  • Annuleringsverzekering
  • Activiteiten op het eiland

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Zomerse zwerftocht voor volwassenen

Meer over de Zomerse zwerftocht voor volwassenen