Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Zomerzwerftocht voor families

maandag 17 augustus 2020 10:00 t/m vrijdag 21 augustus 2020 15:00

Zwerftocht voor families over de Waddenzee

Stap op voor een prachtige tocht over de Waddenzee en bezoek de Waddeneilanden. Deze reis is speciaal voor gezinnen met kinderen.

Corona maatregelen

De Zwerftocht voor families is aangepast aan de situatie die voortvloeit uit de maatregelen van de RIVM.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen aan boord beschikbaar. De Passaat mag 4 gezinnen meenemen.
Er is daardoor veel ruimte en veel vrijheid op het schip.

Reisinformatie

Op de dag van vertrek ben je vanaf 10 uur welkom aan boord. Een uurtje later vaart het schip de haven uit en zet koers richting één van de Waddeneilanden. Dagenlang zwerf je over het Wad en geniet je van de prachtige eilanden. Verken de eilanden lopend of per fiets, er zijn heel veel mooie plekjes te vinden op de Waddeneilanden: gezellige dorpen, mooie bossen, witte stranden, er is voor elk wat wils. De laatste dag meer je rond 15 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

Je kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut. De hutten zijn voorzien van beddengoed en handdoekensets.

Volpension

Elke dag wordt er ontbijt, lunch en diner geserveerd. Verder is er onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met speciale wensen en diëten, dit bij boeking graag aangeven.

Voorovernachting

Woon je ver weg of houd je niet zo van vroeg opstaan? Het is mogelijk om op vrijdagavond al aan boord van de klipper te overnachten. De overnachting inclusief ontbijt kost €30,- per persoon.  Vanaf 21 uur ben je welkom aan boord van het schip.

Prijzen

  • De kosten voor de familiezwerftocht bedragen € 535,- per persoon.
  • De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen € 267.50,- per persoon.

Bij boeking graag de namen en leeftijden van de kinderen doorgeven, we boeken kinderen in dezelfde leeftijdscategorie zoveel mogelijk bij elkaar. De prijzen voor de kinderen worden aangepast na de aanvraag.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Prijs is inclusief

  • Eten en drinken
  • Dekbed en beddengoed
  • Handdoeken
  • Havengelden en toeristen belasting

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Passaat

Meer over de Passaat