Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Piratentocht met Spes Mea

zondag 18 juli 2021 20:00 t/m vrijdag 23 juli 2021 16:00

Beleef de Piratentocht met je kinderen op het Wad

 

Een bijzondere tocht voor (groot)ouders en kinderen. Beleef een paar heerlijke dagen aan boord van de Spes Mea. Deze zeiltocht voor ouders of alleenreizende ouders met hun kinderen voert over de Waddenzee naar de Waddeneilanden. Tijdens het zeilen en op de eilanden is er genoeg te beleven voor jong en oud.

 

Reisinformatie

Deze Piratentocht is speciaal voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. De piratenvlag wordt gehesen en we gaan op zoek naar schateiland. Een activiteitenbegeleidster vaart mee om het thema “piraten” vorm te geven. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, knopen leren en schat zoeken. Ieder kind krijgt op zondagavond het ‘piraten doeboek’ uitgereikt. Het is genieten voor jong en oud tijdens deze tocht over de Waddenzee. De prijs is inclusief de maaltijden en divers piratenvermaak.

Route

Iedereen komt aan boord in de haven van Harlingen. Van daaruit ga je een avontuurlijke zeiltocht naar de eilanden, bijvoorbeeld Vlieland. De volgende dag kan de reis verder gaan naar Terschelling. Daar blijft het schip een dag liggen om gezamelijk de schat te zoeken. Op dag 4 zal de Spes Mea een derde Waddeneiland aandoen. Er is voldoende tijd om eilanden te verkennen, zowel per fiets, de benenwagen of OV. De laatste dag gaat de tocht weer richting de thuishaven Harlingen.

 

 

Prijzen

  • Volwassenen € 349,-
  • Kinderen t/m 13 jaar € 279,-
  • Prijzen zijn op basis van gedeelde hut

 

Prijs is inclusief

  • Verblijf aan boord
  • Volpension
  • Koffie/thee en zwak alcoholische dranken
  • Beddengoed
  • Havengeld, toeristenbelasting en brandstofkosten

Prijs is exclusief

  • Verzekeringen reisverzekering, annuleringsverzekering
  • Handdoeken gelieve deze zelf mee te nemen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Spes Mea

Meer over de Spes Mea