Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Brandarisrace met de Spes Mea

vrijdag 15 oktober 2021 20:00 t/m zondag 17 oktober 2021 17:00

zeilen

Beleef de spanning van een zeilwedstrijd op het Wad

Tijdens de Brandarisrace starten elk jaar meer dan 75 traditionele schepen. De deelnemende schepen zeilen van Harlingen naar Terschelling. Deze krachtmeting heeft volgens goed gebruik aan het eind van het zeilseizoen plaats. Scheep in aan boord en beleef dit spektakel. Je scheept in op vrijdagavond en de volgende dag begint de wedstrijd richting Terschelling. Na een paar uur hard werken wordt er gefinished voor de haven van Terschelling. Daar is 's avonds de prijsuitreiking. Deze eindigt pas in de late uurtjes en is vaak één groot feest. De volgende dag wordt er weer relaxed terug gezeild naar Harlingen. 

Van de gasten wordt wel een helpende hand verwacht. Zeilervaring is niet nodig. Er gaat een professionele crew mee, die je vertelt wat je kan doen. Als je wilt, kan je naar hartelust meehelpen met het hijsen van de zeilen, overstag gaan en alle andere activiteiten aan dek. 

Prijzen

  • € 220,- per persoon op basis van gedeelde hut

Prijs is inclusief

  • Volpension, koffie/thee
  • Beddengoed
  • Havengeld

Prijs is exclusief

  • Drankjes (tegen betaling aan boord verkrijgbaar)
  • Verzekeringen
  • Handdoeken
  • Activiteiten aan land

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Spes Mea

Meer over de Spes Mea