Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Waddenzwerftocht a/b Spes Mea

vrijdag 03 september 2021 20:00 t/m vrijdag 10 september 2021 15:00

senioren zeilreis spes mea


Een volle week zwerven over het Wad

Een zeiltocht voor alle mensen die echt van zeilen en zwerven houden. Stap aan boord en vaar een prachtige tocht met de tjalk Spes Mea. De schoolvakanties zijn afgelopen, de eilanden zijn niet meer zo overvol en nu op hun mooist. Geniet van het Waddengebied en de mooie Waddeneilanden en de goede verzorging aan boord.

Reisinformatie

De nazomer zwerftocht is een echte zwerftocht, de bestemming van de dag wordt afhankelijk van wind en tij bepaald. Van te voren is de exacte route daarom niet vast te stellen. En wanneer de omstandigheden het toelaten kan er worden drooggevallen! En wellicht kan er op Schiermonnikoog worden aangemeerd.

Zeilervaring is tijdens deze reis niet nodig. Voor vertrek vertelt de matroos alles over de handelingen die men moet weten tijdens het zeilen. Je kunt actief meezeilen, maar je kunt er ook voor kiezen om lekker rustig achterover te genieten van al het moois dat de Waddenzee te bieden heeft.
Op de eilanden ben je vrij om te doen wat je wilt, je kunt een wandeling maken, fiets huren, café bezoeken of winkelen in de gezellige dorpsstraatjes. 

Catering

Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen, net als koffie, thee en zuivel. Fris- en alcoholische dranken dienen apart te worden afgerekend. Van de gasten worden zo nu en dan eenvoudige corveetaken verwacht zoals even meehelpen met de lunch of een afwasje.

Prijzen

  • € 495,- per persoon op basis van gedeelde hut 
  • Toeslag privéhut € 165,-

Prijs is inclusief

  • Verblijf aan boord
  • Volpension
  • Koffie/thee
  • Beddengoed
  • Havengeld, toeristenbelasting en brandstofkosten

Prijs is exclusief

  • Fris- en alcoholische dranken, aan boord verkrijgbaar
  • Verzekeringen reisverzekering, annuleringsverzekering
  • Handdoeken gelieve deze zelf mee te nemen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Spes Mea

Meer over de Spes Mea