Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Met Spes Mea naar Oerol

zondag 13 juni 2021 17:00 t/m vrijdag 18 juni 2021 16:00

Zeil mee naar Oerol met Spes Mea

Tijdens Oerol vaart de Spes Mea vanuit Harlingen naar Terschelling. Het schip blijft daar als hotelschip tijdens het festival een midweek lang liggen. Je treft in de geboekte hut een compleet opgemaakt bed aan en elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar. Tijdens het verblijf kan je de dagen op het eiland naar eigen wensen invullen. 

Schipper Klaas gooit zondag 13 juni om 17:00 uur de trossen los. Bestemming: Terschelling. Het schip zal rond 21:00 uur arriveren.  

Zeilervaring is absoluut niet nodig. Als je wilt kan je naar hartelust meewerken met het hijsen van de zeilen, overstag gaan en zelfs sturen. Mocht de haven van West-Terschelling volliggen (hele kleine kans), dan gaat het schip voor anker en als er weer plek is, vaart het schip alsnog de haven binnen. 
Vrijdag vertrekt het schip om 12:00 terug naar Harlingen. De verwachting is dat je rond 16:00 weer van boord kunt stappen.
Mocht je langer op Terschelling blijven, boek dan een hut bij Slaapschepen.nl LINK. Je dient dan wel zelf voor de terugtocht te zorgen.

Accommodatie:

De Spes Mea is een ruim, praktisch en warm ingericht schip. In het ruim tref je een gezellige salon aan met twee grote tafels met daaromheen gestoffeerde banken. Het sanitair bestaat uit twee toiletten (m/v) en twee ruime douches. De hutten zijn voorzien van een wasbakje, verwarming en ventilatiemogelijkheid. Aan dek is veel lig- en relaxruimte. De bemanning en het schip creëren een gemoedelijke, gezellige en gastvrije sfeer.

Prijs

1-persoonshut: € 420,-
2-persoons hut: € 625,-
2-persoons hut groot: € 690,-


Voor vragen of meer informatie over dit Oerol-arrangement: neem contact op met
ZeilendeSchepen tel. 0517 -  20 10 23 of info@zeilendeschepen.nl
 

Prijs is inclusief

  • Dekbed/beddengoed
  • Ontbijt
  • Heen- en terugreis

Prijs is exclusief

  • Handdoeken
  • Verzekeringen
  • Activiteiten aan land

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Spes Mea

Meer over de Spes Mea