Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Cruise Bordeaux – Esbjerg a/b Tallship

zondag 26 juni 2022 20:00 t/m donderdag 07 juli 2022 10:00

Een mooie cruise van Bordeaux naar Esbjerg

Dit jaar vaart de Thalassa van Frankrijk naar Denemarken. Stap ook aan boord en ervaar de indrukwekkende oversteek. 's Nachts zie je de prachtige sterrenhemel, die uitgebreider en helderder zijn en meer sterrenbeelden bevatten dan je vanaf land ooit zult kunnen zien. Deze reis start in Bordeaux en eindigt in Esbjerg waar een dag later de Tallships Races 2022 zal starten.

Reisinformatie

Een prachtige zeilreis vanuit Frankrijk naar Denemarken, vanuit een cultureel evenement in Frankrijk naar een nautisch evenement in Denemarken. Geniet van een mooie, rustgevende zeilreis langs de Franse oceaankust, het Engelse kanaal en over de Noordzee. Onderweg bezoek je de mooiste Europese eilanden Belle Île (Frankrijk) Wight (Britse eilanden) en Terschelling (Nederland).

Programma

Je wordt op 26 juni 2022 hartelijk welkom geheten aan boord van Tallship Thalassa in de haven van Bordeaux waar het bekende Bordeaux wijnfestival wordt afgerond. Na een ontspannende zeilreis langs de zonnige Franse oceaankust kun je op of omstreeks 28 juni het Franse eiland Belle Île gaan verkennen. Na dit bezoek worden de zeilen gezet voor een mooie zeiltocht van een paar dagen waarna Thalassa bij het Britse eiland Wight aankomt. Ook hier kan iedereen een dag doorbrengen aan wal. Vervolgens zet het schip koers richting het Nederlandse eiland Terschelling dat ook een volledige dag bezocht kan worden. Na de stop-over in Terschelling vaart de Thalassa vanuit de Nederlandse kustwateren naar Denemarken om daar op 7 juli 2022 haar entrée te maken in Esbjerg. Je kunt in goed gezelschap van andere klassieke zeereuzen genieten van een indrukwekkende intocht in Esbjerg waarbij Thalassa deelnemer is aan de indrukwekkende Sail-in georganiseerd door Sail Training International. Ter plaatse in Esbjerg zal alles in het teken staan van wereldwijd varend erfgoed. 

Prijzen

  • Volwassenen € 1100,- p.p. op bais van gedeelde hut
  • Toeslag voor privé hut € 700,-

Extra informatie

  • Reissom is op basis van verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer.
  • Bagage graag meenemen in reistassen: harde koffers zijn ongeschikt in de hutten.
  • Ons kledingadvies is om wind- en waterdichte kleding mee te nemen, dichte schoenen en sportieve vrijetijdskleding.

Prijs is inclusief

  • Beddengoed en handdoeken
  • Maaltijden
  • Koffie, thee, melk en water
  • Toeristenbelasting en havengelden

Prijs is exclusief

  • Overige drankjes (tegen betaling verkrijgbaar)
  • Transfers naar Bordeaux en Esbjerg

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Thalassa

Meer over de Thalassa