Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Week meezeilen aan boord van luxe zeilschip Radboud

vrijdag 22 juli 2022 21:00 t/m vrijdag 29 juli 2022 16:00

Een week zeilen, genieten van de natuur en mooie havenstadjes

Een zeiltocht met ondergaande zon op een prachtige zomeravond kan het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op. En op de eilanden kun je heerlijk een middag wandelen of één van de gezellige havenstadjes bezoeken. 

Reisinformatie

De eerste dag ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met de schipper, de maat, de kok en de andere gasten. De schipper maakt je vervolgens wegwijs aan boord.

De volgende dag wordt met z'n allen de vaarroute besproken en na een zeilinstructie vaar je de haven uit. Vandaag oefen je de verschillende knopen en leer je de verschillende zeilen kennen. Aan boord kun je altijd meehelpen. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn en het schip op koers ligt, kun je nog steeds actief meezeilen of lekker je eigen ding doen. Je hebt de tijd voor een goed boek, een gezellig spel met de andere gasten of gewoon lekker genieten van alles om je heen.

Er is onderweg namelijk van alles te zien: mooie kustlijnen, vogelzwermen, andere schepen of juist alleen maar water. Op het Wad zijn er regelmatig zonnebadende of zwemmende zeehonden te zien. Wellicht is het ook mogelijk om droog te vallen: een unieke belevenis! In de middag meert het schip in diverse havens af, zodat je er zelf op uit te gaan. Bezoek een sfeervol havenstadje, pak een terrasje, maak een wandeling of fietstocht. 's Avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar en eet je samen aan boord. Na het eten deel je natuurlijk zelf de tijd weer in. 

De laatste dag zeil je terug naar de thuishaven zodat je rond 16.00 uur in de haven van boord kunt gaan. 

Het IJsselmeer en de Waddenzee blijven verrassen

De ervaren schipper kent alle mooie plekken in de omgeving en doet zijn uiterste best een mooi gevarieerd programma samen te stellen in overleg met het reisgezelschap. De uiteindelijke route is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden. Hoeveel uren er per dag gezeild worden, hangt af van de wensen van de groep.

Prijzen

  • bed op gedeelde hut m/v gescheiden € 720,- per persoon
  • 2- persoonshut privé € 1510,- per hut
  • 3- persoonshut privé € 2050,- per hut
  • 4- persoonshut privé € 2590,- per hut

Prijs is inclusief

  • Hut met privé douche en toilet
  • Volpension
  • Koffie, thee en drinkwater
  • Opgemaakte bedden
  • Handdoeken
  • Havengelden, toeristenbelasting en brandstofkosten

Prijs is exclusief

  • Frisdranken en alcoholische dranken
  • Activiteiten op land
  • Verzekeringen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Radboud

Meer over de Radboud