Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Ontdek de Stockholm Archipel I

vrijdag 14 juli 2023 20:00 t/m vrijdag 21 juli 2023 10:00

Stockholm Archipel zeilvakantie

Ontdek de Stockholm Archipel

De archipel van Stockholm is een prachtig gebied, vooral vanaf het water. Stap daarom voor een week aan boord van het tallship Iris. En ontdek samen met je medezeilers en de scheepsbemanning de indrukwekkende natuur van de archipel van Stockholm. Iedereen wordt ondergebracht in tweepersoonshutten, waarin het je aan niets zal ontbreken en de Iris zelf is ook een fijne plek om te vertoeven.

Reisinformatie

Tijdens deze zeiltocht maak je kennis met de vele verschillende eilanden van Scandinavië, het belooft een afwisselende tocht te worden aan boord van een geweldig traditioneel zeilschip. Rond Stockholm ligt de adembenemende “Stockholm Archipel” met zijn meer dan 30.000 eilanden, scheren en rotsen. Vele zijn onbewoond, andere staan bekend om de levendige zomerfeesten. Wat alle eilanden gemeen hebben: ze zijn het indrukwekkendst om vanaf de waterkant te ontdekken! Er zijn routes tussen de middenscheren, de buitenscheren of helemaal buitenom. De route ligt van te voren niet vast want er zijn hier, ook voor de kapitein, steeds weer nieuwe eilanden te ontdekken. 

Prijzen

  • € 990,- per persoon

Aan boord

Tijdens de zeiltocht overnacht je in één van de comfortabele tweepersoonshutten aan boord van de Iris. Gedurende de reis wordt er samen met de medezeilers de heerlijke maaltijden gekookt, waardoor er vanaf het begin een gezellige groepsdynamiek ontstaat. De perfecte vakantie voor actieve ontspanning!

Prijs is inclusief

  • Bedlinnen en dekbed
  • Volpension, samen koken om de beurt
  • Koffie, thee en water
  • Eindschoonmaak
  • Havengeld

Prijs is exclusief

  • Frisdranken en alcoholische drankjes aan boord verkrijgbaar
  • Reisverzekering
  • Handdoeken
  • Transfers

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Iris

Meer over de Iris