Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Zeilen en fietsen in Deense Zuidzee II

maandag 21 augustus 2023 10:00 t/m zondag 27 augustus 2023 16:00

Fietsen en zeilen door de Deense Zuidzee

Of het nu op het dek van het zeilschip is of op het zadel van je fiets, tijdens deze reis voel je de wind op je huid en geniet je van het gevoel van vrijheid! Deze fiets & zeiltochten combineren de unieke mogelijkheden om de Deense Zuidzee zowel vanaf het water als per fiets te verkennen.

Reisinformatie

Op maandag komt iedereen aan boord en maakt kennis met de medepassagiers en de bemanning. Je beleeft zeven afwisselende dagen aan boord van het traditionele zeilschip Iris. Iedereen aan boord kan een handje toesteken en helpen de zeilen te hijsen. Ervaring is niet nodig voor deze zeiltochten, de bemanning van het schip zal iedereen graag alles laten zien en uitleggen. Samen zul je snel een goed gecoördineerd team zijn!
Na het hijsen van de zeilen zul je genieten van de Deense Zuidzee, deze bekoort enorm met zijn witte zandstranden, gezellige havenstadjes en de typische kleurrijke huizen. Het is een prachtige streek om te verkennen.
Ontdek deze Deense eilanden niet alleen vanaf het water maar ook per fiets en leer de havenstadjes en hun prachtige omgeving nog beter kennen tijdens je fietstochten. De gemiddelde afstand is tussen de 20-30 kilometer. De kapitein zal iedereen van de juiste kaarten voorzien.

Zeilen en fietsen maakt hongerig. Gedurende de reis wordt er samen met de medezeilers de heerlijke maaltijden gekookt, waardoor er vanaf het begin een gezellige groepsdynamiek ontstaat. De perfecte vakantie voor actieve ontspanning! 's Avonds kun je uitrusten in één van de vijf tweepersoonshutten en uitgerust aan het volgende zeil- en fietsavontuur beginnen.

Prijzen

  • € 990,- per persoon

Prijs is inclusief

  • Bedlinnen en dekbed
  • Volpension, samen koken om de beurt
  • Koffie, thee en water
  • Eindschoonmaak
  • Havengeld

Prijs is exclusief

  • Frisdranken en alcoholische drankjes aan boord verkrijgbaar
  • Reisverzekering
  • Fietsen
  • Handdoeken
  • Transfers

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Iris

Meer over de Iris