Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Mijlenmaker Willemshaven – Rotterdam

maandag 02 oktober 2023 10:00 t/m zondag 08 oktober 2023 16:00

Lange mijlenmaker van Willemshaven naar Rotterdam

Stap op voor een mooie mijlenmaker van Wilhelmshaven naar Rotterdam. Je vaart langs en bezoekt de Duiste en Nederlandse Waddeneilanden op weg naar de thuishaven van de Iris.Terwijl je via de eilanden richting Nederland zeilt zul je je als snel op je gemak voelen aan boord en na de nodige uitleg, actief meehelpen met het zetten van de zeilen.

Reisinformatie

Nadat je aan boord bent gekomen en kennis hebt gemaakt met de medezeilers en bemanning, wijst de kapitein iedereen de weg aan boord. En even later, voor de eerste keer, is het tijd om los te gooien.
Nadat de zeilen gehesen zijn zet de kapitein koers naar Rotterdam. Onderweg stopt het schip bij diverse Waddeneilanden, elk met zijn eigen charme. Er zijn eindeloze zandstranden die uitnodigen tot ontspannende wandelingen en prachtige natuur die je kunt verkennen per fiets. Mogelijke bestemmingen zijn bijvoorbeeld het Duitse eiland Helgoland of het populaire waddeneiland Terschelling. Ook Scheveningen, de strandwijk van Den Haag, kan een mogelijke halte op de route zijn. Zoals bij alle zeiltochten is de exacte route afhankelijk van de weersomstandigheden.

Prijzen

  • € 790,- per persoon
  • € 45,- extra overnachting

Aan boord

Tijdens de zeiltocht overnacht je in één van de comfortabele tweepersoonshutten aan boord van de Iris. Gedurende de reis wordt er samen met de medezeilers de heerlijke maaltijden gekookt, waardoor er vanaf het begin een gezellige groepsdynamiek ontstaat. De perfecte vakantie voor actieve ontspanning!

Als je je terugreis meer ontspannen wilt maken, kun je eventueel nog een nacht extra aan boord blijven. Deze overnachting kost € 45,00 per persoon en je kunt aan boord blijven tot maandag 9 oktober 10.00 uur.

Prijs is inclusief

  • Bedlinnen en dekbed
  • Volpension, samen koken om de beurt
  • Koffie, thee en water
  • Eindschoonmaak
  • Havengeld

Prijs is exclusief

  • Frisdranken en alcoholische drankjes aan boord verkrijgbaar
  • Reisverzekering
  • Handdoeken
  • Transfers

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Iris

Meer over de Iris