0517 20 10 23

8-daagse: Eilandhoppen met Bree Sant

vrijdag 22 juli 2022 21:00 t/m vrijdag 29 juli 2022 16:00

Kom meezeilen en lekker uitwaaien

Een ruime week zeilen op een traditioneel en snel zeilschip, geniet van het zeilen, de leuke havens, de natuur en de goed verzorgde catering.

Reisbeschrijving

De eerste dag ben je om 21.00 uur van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met de bemanning en de andere zeilers, Na het ontbijt volgt de zeilinstructie. Je leert welke zeilen er zijn, hoe deze gehesen en bediend moeten worden. Vervolgens vaart het schip de haven uit. Als de zeilen gehesen zijn, heb je volop tijd om te genieten van het uitzicht, spelletjes te doen of bijvoorbeeld te sturen. Onderweg wordt de lunch geserveerd en wordt aan het einde van de middag in een haven afgemeerd.
Op de Waddenzee zeilen is een unieke ervaring, de natuur op het water en de eilanden is bijzonder mooi. Tijdens het zeilen passeer je zandbanken waar de zeehonden op liggen te zonnen. De schipper houdt rekening met het getijde en als de weersomstandigheden gunstig zijn dan wordt er droog gevallen en kun je gaan wadlopen. 
 's Avonds staat de warme maaltijd klaar. Iedere dag gaat de reis naar een andere haven en is er de gelegenheid sfeervolle stadjes te bezoeken, een terrasje te pakken of een wandeling te maken.

Het zeilen

Hoeveel uren per dag gezeild wordt, hangt af van de wensen van de groep. Zo kan een zeiltocht met ondergaande zon op een prachtige zomeravond het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op. Geen dag is hetzelfde. De schipper doet zijn uiterste best een mooi gevarieerd programma samen te stellen. De definitieve route is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden.

Prijzen

 • bed op gedeelde hut m/v gescheiden € 685,- per persoon
 • 1-persoonshut privé €1095,- per hut 
 • 2- persoonshut privé € 1440,- per hut
 • 3- persoonshut privé € 1950,- per hut
 • 4- persoonhut privé € 2465,- per hut

Catering

De kok zorgt voor een stevig ontbijt, een smakelijke lunch, tussendoortjes en een uitgebreid diner. Koffie, thee en water zijn gedurende de zeilreis gratis verkrijgbaar. Overige dranken zijn aan boord te koop, het is niet toegestaan deze zelf mee te brengen. Aan boord zijn altijd wijn, bier en diverse frisdranken voorradig.

Prijs is inclusief

 • Accommodatie aan boord van traditioneel zeilschip
 • Volpension
 • Koffie, thee en kraanwater
 • Opgemaakte bedden
 • Handdoeken

Prijs is exclusief

 • Fris- en alcoholische dranken aan boord verkrijgbaar
 • Activiteiten aan wal
 • Verzekeringen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Bree Sant

Meer over de Bree Sant

Heb je een vraag over 8-daagse: Eilandhoppen met Bree Sant?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.