0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze reis niet meer boeken, omdat de check-in datum van deze reis verstreken is. Bel (0517) 20 10 23 voor alternatieve zeilmogelijkheden.

Culinair zeilweekend

zaterdag 23-09-2017 20:00 t/m maandag 25-09-2017 17:00


Een culinair weekend op een traditioneel zeilschip beleven?

Vanuit Enkhuizen is er een zeiltocht met een diner in het sterren restaurant Lucas Rive in Hoorn georganiseerd. In samenwerking met Deborah en Lucas Rive is er een fantastisch diner met bijpassend wijnarrangement samengesteld.

Geniet van een weekend uitwaaien, meedeinen en genieten aan boord van een traditioneel zeilschip en laat je verwennen door de creatieve culinaire verrassingen die deze meester-kok voor je bereidt. Dit culinaire zeilweekend wordt gezeild met de Phoenix of Liberté.

Reisbeschrijving

Vrijdagavond wordt iedereen welkom geheten aan boord van het schip. Na ontvangst met een zeemans aperitief en een kennismaking met de medereizigers zal de bemanning je wegwijs maken aan boord.

Op zaterdagochtend gaan de trossen los en na een dag uitwaaien en genieten aan boord van de Liberté of de Phoenix meert het schip af in het centrum van het pittoreske Hoorn. Na een lekkere borrel wordt de avond voort gezet in het sterren restaurant Lucas Rive. 

De keuken is creatief en met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit. Lucas is overtuigd van de kwaliteit in en rondom Hoorn en werkt daarom vooral met dagverse streekproducten. In dit restaurant wil men de gasten een onvergetelijke ervaring mee geven, door middel van gastvrijheid, culinaire verrassingen en enthousiasme.  Na een overheerlijke diner is het maar 5 minuten terug lopen naar het schip.

Zondagochtend worden na een heerlijk ontbijt de zeilen nogmaals gehesen om koers te zetten naar de vertrekhaven Enkhuizen.


Prijs is exclusief diner met wijnarrangement in restaurant Lucas Rive

 • 3 gangen € 69,- p.p.
 • 4 gangen € 84,- p.p.
 • 5 gangen € 98,- p.p.
 • 6 gangen € 112,- p.p.
   

Prijs inclusief

 • ontbijt/lunch  met koffie, thee en (karne)melk
 • opgemaakt bed
 • overige drankjes worden tijdens de vaartocht op een turflijst genoteerd en aan het einde van de tocht contant aan boord afgerekend.
   

Extra informatie

 • Minimaal aantal deelnemers: 15
 • Gezelschappen vanaf 10 personen kunnen hun 'eigen’ schip reserveren

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Phoenix

schip
_DSC1134
_DSC0368
_DSC0360
_DSC0403
_DSC1161
Meer over de Phoenix

Heb je een vraag over Culinair zeilweekend?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.