0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Fjoertoer arrangement op de Aldebaran

vrijdag 31 maart 2017 21:00 t/m zondag 02 april 2017 15:00

 

2017: 10e editie van de Fjoertoer Terschelling

Zeil aan boord van de Aldebaran naar Terschelling. Geniet van de prachtige natuur op het eiland tijdens Fjoertoer 1 april 2017

Je maakt een wandeling door de bossen, duinen, polder en natuurlijk over het strand. Laat je ’s avonds in het donker de juiste koers wijzen door bakens van vuur en licht, gemaakt door kunstenaars van het eiland. Aan boord krijg je een comfortabele hut, waar je heerlijk kunt uitrusten na de wandeling.

Het Fjoertoerarrangement is als individuele deelnemer en ook als groep van min. 20 personen te boeken 

Stap op vrijdag 31 maart om 21:00 uur aan boord van de Aldebaran in Harlingen. Op vrijdagavond overnacht je aan boord van het schip in de Willemshaven. Op zaterdagochtend vertrek je na het ontbijt richting Terschelling, waar het schip in de loop van de middag afmeert. Vanaf 15:30 uur kun je een starterstas ophalen in de haven, in de hal van Rederij Doeksen. ’s Avonds kun je een Fjoertoerwandeling van 15, 22 of 42 kilometer maken. De start vindt plaats in Midsland, waar de bus je gratis naartoe brengt. Je finisht bij de Brandaris. Op zondag vaart de Passaat na het ontbijt weer terug naar de Willemshaven in Harlingen. Op de website van Fjoertoer vind je concrete informatie over de wandeling.

www.fjoertoer.nl

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset zijn inbegrepen.

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Fjoertoer arrangement. Op vrijdagavond staat er koffie of frisdrank en koek voor je klaar. Zaterdagochtend wordt er voor vertrek stevig ontbeten. Onderweg bereidt de kok een stamppotmaaltijd aan boord van het schip en je krijgt een lunchpakket mee naar de wandeling. Op zondag word je voorzien van ontbijt, lunch en koffie en thee.

Aankomst en vertrek

Op de avond van vrijdag 31 maart 2017 ben je vanaf 21:00 uur welkom aan boord. In de loop van zondagmiddag 2 april meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs voor groepen van minimaal 20 personen

De kosten van het Fjoertoer arrangement bedragen €198 per persoon. Voor de eerste 20 deelnemers zijn er startbewijzen voor de Fjoertoer beschikbaar. Deze kosten €24,50 per stuk.

Indien je vriend of vriendin de fjoertoer niet mee wil wandelen, maar toch graag de zeilreis wil boeken, dan kan dat. Er zijn voldoende bedden aan boord.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Aldebaran

Aldebaran
aldebaran-interieur-salon-deniz
aldebaran.salon
Zeilendeschepen_aldebaran_keuken
kombuis.aldebaran
Zeilendeschepen_aldebaran_dek
Meer over de Aldebaran
fjoertoer zeilen arrangement

Heb je een vraag over Fjoertoer arrangement op de Aldebaran?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.