0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Fjoertoer Terschelling op Aldebaran

vrijdag 05 april 2019 21:00 t/m zondag 07 april 2019 17:00

Zeilend naar de Fjoertoer op Terschelling

De Fjoertoer is een heel bijzondere wandeltocht over Terschelling met drie verschillende afstanden: 15, 20 en 25 km. 

Je maakt een wandeling door de bossen, duinen, polder en natuurlijk over het strand. Laat je ’s avonds in het donker de juiste koers wijzen door bakens van vuur en licht, gemaakt door kunstenaars van het eiland. Aan boord van het schip krijg je een comfortabele hut, waar je heerlijk kunt uitrusten na de wandeling.
Voor de eerste 20 deelnemers stelt de Aldebaran startbewijzen voor de Fjoertoer beschikbaar. Deze kosten € 27,50 per stuk.

Programma Aldebaran

Stap op vrijdag om 21:00 uur aan boord van de Aldebaran in Harlingen. Op vrijdagavond overnacht je aan boord van het schip in de Willemshaven. Op zaterdagochtend vertrek je na het ontbijt richting Terschelling, waar het schip in de loop van de middag afmeert. Vanaf 15:30 uur kun je een starterstas ophalen in de haven, in de Hal van de Betonning.
's Avonds wordt de Fjoertoerwandeling van 15, 20 of 25 kilometer afgelegd. De start heeft plaats in Midsland, waar de bus je gratis naar toe brengt. Je finisht bij vuurtoren de Brandaris. Op zondag vaart het schip na het ontbijt weer terug naar de Willemshaven in Harlingen. Op de website van Fjoertoer vind je concrete informatie over de wandeling: www.fjoertoer.nl.

Je overnacht in een 2- of 4-persoons hut (dames-heren gescheiden).

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Fjoertoer-arrangement. Op vrijdagavond staat er koffie of frisdrank en koek voor je klaar. Zaterdagochtend wordt er voor vertrek stevig ontbeten. Onderweg bereidt de kok een stamppotmaaltijd aan boord van het schip en je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de wandeling. Op zondag word je voorzien van ontbijt, lunch en koffie en thee.

Deze zeilreis kan natuurlijk ook geboekt worden indien je niet mee loopt met de Fjoertoer en alleen wilt genieten van het zeilen en het eiland.

Prijs is inclusief

  • Dekbedden en beddengoed
  • Handdoeken
  • Volpension incl. drinken
  • Havengelden en toeristenbelasting

Prijs is exclusief

  • Annuleringsverzekering
  • Activiteiten op het eiland

Voedsel-allergie├źn en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergie├źn hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Aldebaran

Aldebaran
aldebaran-interieur-salon-deniz
aldebaran.salon
Zeilendeschepen_aldebaran_keuken
kombuis.aldebaran
Zeilendeschepen_aldebaran_dek
Meer over de Aldebaran

Heb je een vraag over Fjoertoer Terschelling op Aldebaran?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.