Lange zwerftocht voor volwassenen over het Wad

zaterdag 05-08-2017 10:00 t/m vrijdag 11-08-2017 15:00


Zomerzwerftocht voor volwassenen

Stap aan boord van de Aldebaran en maak een Zwerftocht over de Waddenzee.

Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar de de prachtige eilanden Texel of Ameland, Terschelling of Vlieland. Verken de eilanden en ervaar hoe het is om droog te vallen op het Wad. Boek een hut en beleef het!
 

Reisinformatie

Op vanaf 20 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.

Tijdens deze tocht wordt er gezeild naar meerdere eilanden, bij gunstig tij en rustig weer is er een overnachting op het Wad, wordt er een keer drooggevallen zodat je kunt zien wat er leeft op de bodem van de zee. Op de laatste dag vaart het schip terug naar Harlingen waar het in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn allen voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Deze zwerftocht is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €6 per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl

 

Je zeilt met de Poseidon

Poseidon slaaphut 3
Poseidon slaaphut
Poseidon zitkuip
Poseidon douche
Poseidon dagverblijf
Poseidon bar
Meer over de Poseidon

Heb je een vraag over Lange zwerftocht voor volwassenen over het Wad?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.