0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Mijlenmaker van Portugal naar Sardinië

zondag 31 juli 2022 17:00 t/m woensdag 10 augustus 2022 9:00

Een spectaculaire zeiltocht in het zonnige zuiden

Ook dit jaar vaart de Atlantis weer naar het zonnige zuiden. Deze reis is de tweede etappe van een lange mijlenmaker welke start in Kiel en eindigt in Olbia.  Ga mee, ervaar de spectaculaire zeilreis en zie je de prachtige sterrenhemel van de Atlantische Oceaan, die uitgebreider en helderder zijn en meer sterrenbeelden bevatten dan je vanaf land ooit zult kunnen zien.

Laat je culinair verwennen door de gastvrije en professionele service-crew en geniet van de ontspanning van het zeilen en de pure natuur.

Mijlenmaken

Bij een tocht als deze staat zeilen en varen op de eerste plaats omdat het schip op een vaste datum op een bepaalde bestemming moet zijn. Uitstapjes aan land en tussenstops zijn daardoor alleen mogelijk als het weer en het tijdschema het toelaten. De bemanning van de Atlantis nodigt je uit om als meezeiler deel van de bemanning uit te maken en zo aan boord te assisteren bij alle voorkomende navigatorische werkzaamheden zoals zeil zetten, wacht lopen en navigeren met zeekaarten.

De reis over de Middellandse Zee gaat langs de Balearen en als er tijd is (geen garantie) kan het schip hier ankeren in één van de prachtige baaien of een bezoek brengen aan een van de betoverende havens. De reisbeschrijving is onder voorbehoud, want deze is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Reisinformatie

Iedereen komt aan boord in Cascais. Na de eerste avond in het levendige havenstadje, gaat 's ochtends het schip op weg richting Olbia. Beleef een spannende eerste zeildag op zee. Je vaart langs prachtige stranden, baaien en het prachtige decor van de Middellandse Zee. In de Straat van Gibraltar zorgen fluorescerende algen voor een prachtig schouwspel langs het schip, vooral als het schip ook nog door talrijke dolfijnen wordt begeleid. 
Tussen Corsica en Sardinië gaat de tocht door de Straat van Bonifacio naar Olbia op Sardinië. Als de reis voorspoedig gaat en de wind goed is, zal er zeker gelegenheid zijn voor een bezoek aan Bonifacio. Of het schip gaat voor anker bij Sardinië in het fantastisch mooie gebied "La Maddalena". De kapitein ontvangt elke dag de actuele weerberichten en zal aan de hand daarvan een prachtige reis plannen.

Wat nu bekend is dat de eindbestemming Olbia zal zijn. Mogelijke tussenstops zouden kunnen zijn: Alicante, Soller, Mahon, Bonifacio.

Prijzen

 • € 1160,- per persoon op basis van gedeelde hut
 • Toeslag 1-persoons privéhut € 580,-

Overig informatie

 • Bagage graag meenemen in reistassen: harde koffers zijn ongeschikt in de hutten 
 • Ons kledingadvies is om wind- en waterdichte kleding mee te nemen, dichte schoenen en sportieve vrijetijdskleding
 • De prijs is op basis van een gedeelde hut

Prijs is inclusief

 • Verblijf in een tweepersoonshut met douche en wc
 • Beddengoed en handdoeken
 • Volpension aan boord
 • Havengeld

Prijs is exclusief

 • Transferkosten
 • Drankjes, m.u.v. koffie, thee en water
 • Reis- en annuleringsverzekering

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Atlantis

Meer over de Atlantis
Zeilen middellandse zee

Heb je een vraag over Mijlenmaker van Portugal naar Sardinië?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.