0517 20 10 23

Oud & nieuw groepsarrangement

vrijdag 29-12-2017 20:00 t/m maandag 01-01-2018 16:00

Samen het nieuwe jaar in zeilen

Samen met je familie of vrienden zeilen en de leukste Waddeneilanden bezoeken. Alweer een aantal jaren vaart de Alida een tocht over de Waddenzee met als hoogtepunt de jaarwisseling vieren op Terschelling. Een trip over de Waddenzee is op zich al een belevenis, maar het winter-zeilen voegt nog een extra bijzondere dimensie toe. 

Wat kun je verwachten?

Op vrijdag dag 29 december wordt iedereen welkom geheten aan boord van de luxueuze tweemastklipper ‘Suydersee’. Het schip ligt in de gezellige haven stad Harlingen.

De volgende morgen vaart het schip rond 10.00 uur uit voor een frisse zeiltocht naar het mooie Vlieland. 

Nadat de basics van het zeilen zijn uitgelegd is het samen de zeilen hijsen en genieten van de wind en het water. Terwijl het schip zeilt kijk je over het water en zie je de droogvallende zandplaten in de laag-staande winterzon. Deze geeft het landschap prachtige volle kleuren en in combinatie met het verlaten water is een winterse zeiltocht een unieke ervaring.

Rond 15.00 uur wordt er afgemeerd in de haven van Vlieland en is er nog voldoende tijd voor een strandwandeling of een bezoek aan het dorp Oost-Vlieland. 

 

Zeilen richting feestelijk Terschelling

De volgende dag is er een korte zeiltocht naar Terschelling waar het een drukte van belang is. Terschelling is in de kerst vakantie een heel fijne plek om te verblijven. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen en va de natuur genieten. Maar je kunt ook gezellig een drankje drinken aan het Groene Strand of uit eten in één van de vele restaurants.

In de haven kijk je je ogen uit zodra het 12 uur is en wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling, maar je kunt ook aan boord blijven want daar blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

Op Nieuwjaarsdag zet het schip weer koers naar Harlingen en wordt nog een keer alles uit de kast gehaald om er een mooie zeildag van te maken.

Na een paar dagen heerlijk uitwaaien op de Waddenzee gaat iedereen met een frisse kop en een goed gevoel het nieuwe jaar in.

Prijs

  • € 3000,
  • Op basis van zelf verzorging
     

Inclusief

  • Bemanning
  • Havengelden
  • Gebruik keuken

Exclusief

  • Dekbedden (bed is standaard opgemaakt met onderlaken, kussen en kussensloop)
  • Handdoeken
  • Catering

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Alida

alida buiten
Alida dagverblijf
Alida Keuken
bar.alida
Gang.alida
Alida slaaphut 2
Meer over de Alida
Terschelling zeilen hotel

Heb je een vraag over Oud & nieuw groepsarrangement?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.