0517 20 10 23

Paas weekend zeilen

vrijdag 19-04-2019 21:00 t/m maandag 22-04-2019 17:00

Een heerlijk zeilweekend op de Wadden

Geniet tijdens deze all-inclusive zeiltocht over het Wad van de buitenlucht en prachtige natuur.

De zeiltocht

Vrijdagavond om 21.00 uur wordt iedereen verwelkomd aan boord. De tocht wordt gevaren met de Passaat, Aldebaran of Poseidon. Alle drie indrukwekkende klippers. Na een korte zeilinstructie zeilt het schip naar één van de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Na een paar uur zeilen komt de haven in zicht. Daar meert het zeilschip af en is iedereen vrij om het eiland te verkennen. ’s Avonds wordt men weer aan boord verwacht voor het diner en de overnachting. Na het ontbijt vaart het schip zondag ochtend weer uit en na een mooie zeiltocht van een paar uur komt het schip weer aan in Harlingen.

Slaapplaats

Deze tocht is op basis van een 2-persoonshut met dekbedden en handdoekenset.

Catering

Het zeilweekend is all inclusive. Op zaterdag is er lunch en diner. Op zondag krijgt men ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn het hele weekend inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van ongeveer €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Poseidon

Poseidon slaaphut 3
Poseidon slaaphut
Poseidon zitkuip
Poseidon douche
Poseidon dagverblijf
Poseidon bar
Meer over de Poseidon
zeilreizen zeilen waddenzee

Heb je een vraag over Paas weekend zeilen?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.