0517 20 10 23

Pinkster zeiltocht over de Wadden

vrijdag 18-05-2018 20:00 t/m maandag 21-05-2018 17:00


Tijdens het Pinksterweekend genieten op de Waddenzee

Stap op en ontdek de geheimen van de Waddenzee. Geniet van het zeilen op de Waddenzee en de gezelligheid aan boord. 


Reisinformatie

Op de dag van aankomst wordt je verwelkomd door de schipper die je vervolgens naar je hut brengt. Er ligt al een handdoekenpakket klaar en je bed is opgemaakt. In de salon kun je genieten van een hapje en een drankje en ondertussen kun je de bemanning en de andere gasten leren kennen. 

De volgende ochtend staat het ontbijt al voor iedereen klaar. Daarna gaat het echte werk beginnen! De zeilen worden gehesen en de matroos geeft je hier graag uitleg bij. Onderweg kun je genieten van de wind door uw haren, het uitzicht over de zee en de flora en fauna. De zeehonden zijn ook een spectaculair gezicht. Bij zonnig weer zijn het echt zonaanbidders en de jongen zijn heel aandoenlijk. In de loop van de middag meert de klipper af in de jachthaven van Vlieland en ben je natuurlijk vrij om dit prachtige eiland te ontdekken. Zodra je weer terug aan boord komt, dan wacht er een twee-gangen diner en later de borreltijd met hapjes.

De reis gaat de volgende dag door naar Terschelling. De reis gaat via de Richel en de Gronden van Stortemelk. Het schip meert vervolgens in de middag af in de haven van West-terschelling, waardoor je alle gelegenheid krijgt om dit plaatsje te bezoeken. Uiteraard wordt er de hele dag weer voor de innerlijke mens gezorgd, want zeelucht en beweging maken hongerig.

Volpension

De catering en het drinken aan boord worden volledig verzorgd.

Prijzen

  • De prijs voor de Pinkstercruise zeilreis bedraagt € 298 per persoon.Je boekt een hut op basis van twee personen (derde en vierde bed op aanvraag)
  • Indien je een privé hut wilt voor 1 persoon dan betaal je € 60 toeslag, vermeld dit duidelijk bij de reservering.

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Passaat

Passaat zitkuip
Passaat hut
Passaat Douche
Passaat dagverblijf
Passaat dagverblijf 2
Passaat aan wal
Meer over de Passaat
zeilreis op de waddenzee

Heb je een vraag over Pinkster zeiltocht over de Wadden?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.