0517 20 10 23

Pinkstervakantie zeilen

zaterdag 02 mei 2020 10:00 t/m vrijdag 05 juni 2020 15:00

Heerlijk een aantal dagen er tussenuit tijdens Pinkstervakantie

Geniet van een heerlijke zeiltocht met afwisselend actie en rust!

Een zeiltocht met ondergaande zon op een prachtige zomeravond kan het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op, maar kan een middag wandelen of winkelen in één van de gezellige havenstadjes ook voor veel voldoening zorgen.

Reisinformatie

Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met de bemanning en de andere gasten. Je bed is al opgemaakt, maar voordat het bedtijd wordt, wil je misschien nog even de stad verkennen.

Na een korte zeilinstructie, vaar je de volgende dag de haven uit. Er zijn verschillende routes die gevaren kunnen worden. Oefen verschillende knopen en leer de verschillende zeilen kennen. De schipper staat aan het roer, maar op onze zeilschepen is er voor iedereen wel iets te doen. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn en het schip op koers ligt, kun je lekker je eigen ding gaan doen. Heb je nog een goed boek liggen waar je maar niet aan toe komt? Houd je van spelletjes? Neem het gerust allemaal mee! Of doezel in slaap op het dek. Maar let op: er is onderweg van alles te zien: vogelzwermen, mooie kustlijnen, andere schepen of juist alleen maar water. 

Onderweg wordt de lunch geserveerd. Aan het einde van de middag wordt in een haven afgemeerd en heb je de mogelijkheid er zelf op uit te gaan. Bezoek het sfeervolle havenstadje, pak een terrasje, maak een wandeling of fietstocht. 's Avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar en eet je samen aan boord. Na het eten heb je de gelegenheid je tijd zelf in te delen en eventueel van boord te gaan om je avond aan de wal door te brengen.
De laatste dag zeil je terug naar de thuishaven zodat je rond 15.00 uur terug in de haven bent. 

Schip en afvaarthaven

Op dit moment is de afvaarthaven nog niet bekend. Uiterlijk 4 weken voor aanvang wordt het schip en de vertrekhaven bekend gemaakt.

Zeilen over het IJsselmeer & Waddenzee, geen dag is hetzelfde!

De schipper kent alle mooie plekken in de omgeving en doet zijn uiterste best een mooi gevarieerd programma samen te stellen met het reisgezelschap. De definitieve route is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden. Hoeveel uren per dag gezeild wordt, hangt af van de wensen van de groep.

Prijzen

  • Bed op gedeelde hut (m/v gescheiden) € 355 p/p
  • 1-persoonshut privé € 565 per hut
  • 2-persoonshut privé € 745 per hut

De maaltijden worden verzorgd op basis van volpension

Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie, thee en melk.

De lunch is gelijk aan het ontbijt aangevuld met iets extra zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig. Tussendoor wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd, zoals koekjes of borrelhapjes. ’s Avonds wordt een warme maaltijd (2-gangen) geserveerd.

Koffie, thee en water zijn gedurende de zeilreis gratis verkrijgbaar. Overige dranken zijn aan boord te koop, het is niet toegestaan deze zelf mee te brengen. Aan boord zijn altijd wijn, bier en diverse frisdranken voorradig.

Prijs is inclusief

  • Havengelden en toeristenbelasting
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Koffie,thee en water
  • Dekbed

Prijs is exclusief

  • Fris- en alcoholische dranken
  • Handdoeken

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Zeilschip

wapen-fan-fryslan-zeilendeschepen (9)
poolster zeilend
spesmea_zeilendeschepen4
Rival zeilen uit
Suydersee_zeilendeschepen (15) (Medium)
wadvaren_zeilendeschepen (2)
Meer over de Zeilschip
workshop navigeren zeiltocht

Heb je een vraag over Pinkstervakantie zeilen?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.