0517 20 10 23

Tobago – Martinique

donderdag 07-02-2019 10:00 t/m vrijdag 15-02-2019 16:00

Prachtige reis van Tobago naar Martinique

Beleef het echte zeezeilen op de Twister. Om mee te varen hoef je geen geboren zeiler te zijn. De ervaren bemanning zorgt ervoor dat de gasten de ruimte krijgen om deel te kunnen nemen aan alles wat er zich aan boord afspeelt. Achter het roer staan, de zeilen zetten, strijken, leren hoe je navigeert en alle apparatuur werkt. Het kan allemaal, maar niks moet.

Reisinformatie

Vanuit het adembenemende Tobago en het Horse shoe rif, zet het schip koers naar Grenada. De oceaan oversteek is meer dan de moeite waard als je deze prachtige avontuurlijke zeezeiltocht maakt. 

Grenada is het op tien na kleinste eilandje ter wereld en is vooral bekend staat om zijn chocolade. Een vriendelijk eiland waar je, als de tijd dat toe laat, een excursie kunt maken naar een chocolade fabriek.

Bequiais is de volgende bestemming naast St Vincent en de Grenadines. Een prachtig eiland waar je het liefst altijd zou willen blijven. Met zijn Frans/Engelse invloeden is het door een combinatie van factoren misschien wel het mooiste eiland uit de Caribbean te noemen. Ideaal gelegen tussen hoge groen begroeide rotswanden ligt de natuurlijke baai van het hoofdstadje Port Elisabeth. Eenmaal aan land bevind je je in een gemoedelijke landschap van kleurige houten huisjes, waar kippen rond een Anglicaans Georgische kerk scharrelen, en er zelfs een goeie boekwinkel is!  En ook the Belmont Walkway’ een idyllisch weggetje dat je bij een strook gezellige barretjes en restaurantjes brengt kun je niet overslaan.

De laatste stop in dit traject wordt het Frans eiland Martinique waar het schip voldoende voedsel en water inslaat voor de volgende etappe.

Schip met een missie

De Twister is een schip met een missie. Deze missie is Fairtrade en Fair-transport. Met de wind als motor maakt de Twister met een ervaren bemanning in zeventien prachtige etappes de oversteek naar het Caraïbisch gebied en terug. Onderweg gaat het schip op betoverende plaatsen voor anker en doet het bijzondere havens aan. Hierbij neemt het schip zo vaak mogelijk lokale producten mee zoals bloembollen, port, sigaren, rum, koffie, wijn, cacao, of levert deze aan de plaatselijke bevolking af. Dit gaat in goed overleg met de eigenaren van de Trés Hombres die voorgingen op dit traject, door op duurzame wijze de oceanen met gasten en fair transport over te varen.

Prijs is inclusief

  • Ontbijt, lunch en diner
  • Fruit en snacks
  • Koffie en thee
  • Bedlinnen en handdoeken

Prijs is exclusief

  • Heen en terug reis naar afvaarthavens
  • Drankjes aan boord
  • Annuleringsverzekering
  • Havengeld en brandstofkosten

Voedsel-allergie├źn en dieetwensen

Indien je dieetwensen of allergie├źn hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Twister

Twister zeilen
twister dekhut
salon twister
salon 2 twister
gang twister
hut twister
twister kamer
On-deck-Tallship-Twister
twister plattegrond
Meer over de Twister

Heb je een vraag over Tobago – Martinique?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.