0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze reis niet meer boeken, omdat de check-in datum van deze reis verstreken is. Bel (0517) 20 10 23 voor alternatieve zeilmogelijkheden.

Zeilen & fietsen in Denemarken

zondag 23-06-2019 18:00 t/m zondag 30-06-2019 10:00

Prachtige zeil en fiets reis door Denemarken

De fiets- en zeilvakanties op de Meander ‘Zeilen en fietsen’ zijn echt iets bijzonders. Stap aan boord om de ongerepte natuur van de mooie Deense eilanden te ontdekken en de romantiek van de zeevaart te beleven. Je zeilt en fietst langs de mooiste plekjes van Denemarken.

Prijzen

  • Volwassenen € 799,- op basis van gedeelde hut
  • Kinderen € 699,-
  • Privé hut 1 persoon € 1199,-


Reisinformatie

Dit reisschema is onder voorbehoud omdat rekeningen moet worden gehouden met de weersomstandigheden.

Dag 1. Aankomst
De bemanning verwacht je vanaf 18.00 uur aan boord. Het is de moeite waard om een fietstocht langs de Kieler Forde naar Schicksee of Strande te maken of een wandeling door het oude centrum van Kiel.

Dag 2. Aero 20-25 km
Vandaag worden de zeilen gehesen vaar je naar het eiland Aero, naar de havenstad Marstal. In Marstal kun je de stad en omgeving wandelend of fietsend verkennen.

Dag 3. Funen fietstocht ca. 25 – 30 km
De fietstocht van vandaag gaat langs de Oostzeekust op mooie fietspaden richting Aeroskobing. Dan verder naar de noorderlijke punt van het eiland naar havenstad Soby. Hier vindt je 2 imposante en bouwwerken, de kerk Marina en de vuurtoren Soby Molle, beide een bezichting waard! Het schip gaat verder over het water van Marstal naar Soby waar we overnachten.

Dag 4. Funen, fietstocht ca. 25 km
Het zeilschip brengt je naar de havenstad Faaborg. De fietstocht gaat rond Faaborg in het westen van het eiland. Funen wordt ook wel het ‘Land van 100 kastelen’ genoemd. Hier zijn veel burchten en kastelen te vinden in bijzonder goede staat van onderhoud.

Dag 5.Langeland, fietstocht ca. 15-30 km
Vandaag fiets je op het eiland Fünen langs het water en door het licht glooiende landschap naar de havenstad Svendborg. Daar vandaan verder fietsen op het schiereiland naar Tromso, het centrum voor scheepsbouw. Je bent ook welkom om aan boord mee te varen.

Dag 6. Langeland, fietstocht ca. 15 – 30 km
Het doel van vandaag is Rudkobing op het eiland Langeland. De fietsroute is van Tromso via de imposante Sundbrücke naar Rudkobing en als het weer het toelaat naar Bagenkop. Langeland heeft bijzonder mooie stranden, 120 km kustlijn met verlaten baaien maar ook de bossen en velden, dorpjes en levendige havens kenmerken het landschap.

Dag 7. Terugreis
De Meander zeilt terug naar Kiel en nu is het genieten van de laatste dag aan boord. In de namiddag komt het schip in Kiel aan en onderweg is er de mogelijkheid om, als er tijd voor is, in Laboe af te meren zodat je op de fiets langs de Kieler Forde naar de ligplaats aan de Blücherbrücke in Kiel kunt fietsen.

Dag 8. Kiel
Na het ontbijt rond 10:00 uur volgt het afscheid en gaat iedereen weer tevreden richting huis.

Prijs is inclusief

  • Ontbijt, lunch en diner
  • Beddengoed en dekbed
  • Havengelden en brandstoffen

Prijs is exclusief

  • Frisdrank en alcoholische dranken
  • Heen en terugreis naar Kiel

Voedsel-allergie├źn en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergie├źn hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Meander

meander.boegspriet
meander.zeilend.2
Achterdek.meander
Meander.dagverblijf
meander.dekhuis
meander.keuken.2
Meer over de Meander
fiets en zeilvakantie meander

Heb je een vraag over Zeilen & fietsen in Denemarken?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.