0517 20 10 23

Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.

Zeilen met Pasen op Waterwolf

vrijdag 02 april 2021 20:00 t/m maandag 05 april 2021 17:00

Een weekend zeilen, inclusief catering

Geniet van een heerlijke heerlijke zeiltocht met afwisselend actie en rust! Een zeiltocht met ondergaande zon op een prachtige zomeravond kan het ultieme vakantiegevoel creëren, levert een dag kruisen en dus flink werken aan boord het echte zeemansgevoel op, maar kan een middag wandelen of winkelen in één van de gezellige havenstadjes ook voor veel voldoening zorgen.

Reisinformatie

's Avonds vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom aan boord. Je maakt kennis met de bemanning en de andere gasten. Je bed is al opgemaakt, maar voordat het bedtijd wordt, wil je misschien nog even de stad verkennen.

Na een korte zeilinstructie, vaar je de volgende dag de haven uit. Er zijn verschillende routes die gevaren kunnen worden. Oefen verschillende knopen en leer de verschillende zeilen kennen. De schipper staat aan het roer, maar op onze zeilschepen is er voor iedereen wel iets te doen. Als de zeilen eenmaal gehesen zijn en het schip op koers ligt, kun je lekker je eigen ding gaan doen. Heb je nog een goed boek liggen waar je maar niet aan toe komt? Houd je van spelletjes? Neem het gerust allemaal mee! Of doezel in slaap op het dek. Maar let op: er is onderweg van alles te zien: vogelzwermen, mooie kustlijnen, andere schepen of juist alleen maar water. 

Onderweg wordt de lunch geserveerd. Aan het einde van de middag wordt in een haven afgemeerd en heb je de mogelijkheid er zelf op uit te gaan. Bezoek het sfeervolle havenstadje, pak een terrasje, maak een wandeling of fietstocht. 's Avonds staat er een warme maaltijd voor je klaar en eet je samen aan boord. Na het eten heb je de gelegenheid je tijd zelf in te delen en eventueel van boord te gaan om je avond aan de wal door te brengen.

De laatste dag zeil je terug naar de thuishaven zodat je rond 17.00 uur terug in de haven bent. 

Zeilen over IJsselmeer & Waddenzee

De schipper kent alle mooie plekken in de omgeving en doet zijn uiterste best een mooi gevarieerd programma samen te stellen met het reisgezelschap. De definitieve route is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden. Hoeveel uren per dag gezeild wordt, hangt af van de wensen van de groep.

Prijzen

 • 1-persoonshut privé € 375,- per hut (hut voor alleengebruik)
 • 2-persoonshut privé € 675,- per hut (gezamenlijke huishouding verplicht)
 • 4-persoonshut privé  € 1.170,- per hut (gezamenlijke huishouding verplicht)

Dit jaar worden de reizen in verband met de Corona maatregelen per hut verhuurd.

Volpension

Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie, thee en melk. De lunch is gelijk aan het ontbijt aangevuld met iets extra zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig. Tussendoor wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd, zoals koekjes of borrelhapjes. ’s Avonds wordt een warme maaltijd (2-gangen) geserveerd.

Dranken

Koffie, thee en water zijn gedurende de zeilreis gratis verkrijgbaar. Overige dranken zijn aan boord te koop, het is niet toegestaan deze zelf mee te brengen. Aan boord zijn altijd wijn, bier en diverse frisdranken voorradig.

Prijs is inclusief

 • Havengelden, toeristenbelasting, brandstofkosten
 • Volpension: ontbijt, lunch, diner
 • Koffie/thee en kraanwater
 • Dekbed/beddengoed

Prijs is exclusief

 • Handdoeken
 • Verzekeringen
 • Dranken (tegen betaling aan boord verkrijgbaar)
 • Activiteiten aan land

Voedsel-allergie├źn en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergie├źn hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Waterwolf

Waterwolf Beurtveer 2008
waterwolf aan de wind
Waterwolf (2)
keuken waterwolf
Hut Waterwolf
waterwolf interieur2
Meer over de Waterwolf

Heb je een vraag over Zeilen met Pasen op Waterwolf?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.