0517 20 10 23

Jannes van Campen

jannus van Campen aan dek
Jannus van campen salon 2
Jannus van Campen salon
Jannus van Campen zitje
zeilend jannus van Campen

Welkom aan boord van de Jannes van Campen

Schoenerbrik Jannes van Campen, een zeilschip met 2 masten en indrukwekkende tuigage, ligt afgemeerd in Hanzestad Kampen, een stad die dankzij haar Hanzeverleden onlosmakelijk verbonden is met water. Jannes van Campen werd in 1936 oorspronkelijk gebouwd als vissersschip en heeft jaren dienst gedaan in nationale wateren. In de oorlog werd het schip geconfiskeerd door de Duitsers en naar Hannover gebracht. Tegen het einde van de oorlog is het schip midden in de nacht door de rechtmatige eigenaar teruggehaald. De huidige eigenaar kocht het van een echtpaar op leeftijd dat ermee naar Portugal is gevaren, inmiddels is Kampen al bijna 20 jaar de thuishaven van Jannes van Campen.
 

Interieur

Een tocht aan boord van Jannes van Campen staat garant voor een geweldige tijd op het water waarbij ontspanning en inspanning dicht bij elkaar liggen. Teambuilding als het op echt zeilen aankomt, de gezelligheid start zodra je aan boord stapt. Benedendeks vind je een prachtig bruincafé dat geheel in stijl is ingericht met hout dat afkomstig is uit één van de schepen van de Holland-Amerika lijn. Gezellig en knus maar met voldoende ruimte voor iedereen. Ook de Captains Lounge spreekt tot de verbeelding. Met zijn heerlijke banken kom je hier echt even tot rust en geniet je van een welverdiend drankje of hapje. Of je ploft aan dek in de heerlijk zitzakken die je echt alles even doen vergeten.
 

Heerlijke dag zeilen op het Ketelmeer

Met de sfeer aan boord en Kampen als decor is het mogelijk om elk groepsuitje of bruiloft tot een onvergetelijke dag of beleving maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een tocht van 1 uur waarbij op de motor gevaren wordt of een dagtocht waarbij, bij een gunstige wind, de zeilen gehesen worden. De mogelijkheden zijn breed en divers. 
De Jannes van Campen heeft als vaargebied het Ketelmeer. Dit randmeer is in 1956 ontstaan bij de inpoldering van Oost-Flevoland. Inmiddels is het een prachtig vaargebied waar veel watervogels in grote getalen komen rusten en fourageren.
 

Trouwlocatie

Daarnaast is Jannes van Campen door de gemeente Kampen aangemerkt als trouwlocatie. Vele bruidsparen gaven elkaar het ja-woord in deze geweldige ambiance.
 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags) 0
Max. passagiers (dagtocht) 40

Sanitair

Toiletten 2
Douches 0

Sterren

Afvaarthaven

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

  • bar
  • eetruimte
  • zitje

Sanitaire voorzieningen

  • gemeenschappelijke toiletten

Recreatieve voorzieningen

  • biertap
  • microfoon
  • stereoset
  • barbecue

Jannes van Campen

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

zeilen met groep

Heb je een vraag over de Jannes van Campen?

Heb je een specifieke vraag over dit schip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.