Scaldis

Scaldis dagverblijf
Scaldis interieur
Scaldis keuken
Scaldis zitkuip

 

Dagtochtenschip met zeilarrangementen

De Zeeuwse paviljoentjalk Scaldis is in 2010 verbouwd tot dagtochtenschip. Aan boord kunnen groepen tot 33 personen terecht. Het schip zeilt ochtend- middag- dag-en avondtochten over Zuid-Nederlandse wateren. De schipper Jan Klok is zowel een gastvrije schipper als iemand met veel kennis over de mooiste vaarwateren. Een dagtocht op de Scaldis is uitermate geschikt voor vriendengroepen, families of teams van collega's.

Het schip is te huur met en zonder arrangement. Exclusief arrangement heb je de keus zelf voor het eten en drinken te zorgen (extra kosten EU 50,- voor gebruik keuken) of gebruik te maken van de cateringlijst van het schip. 

Wanneer je liever van te voren exact wil weten waar je aan toe bent, kun je kiezen voor een arrangement. Met hapjes op vaste tijdstippen en frisdranken, bier en rode/witte wijn op basis van zelfbediening.
Afhankelijk van het type all-inn arrangement zit er wel of geen maaltijd bij inbegrepen. Informeer naar de mogelijkheden.
 

Boothuur

Standaard zit er 1 motor uur per dag in de prijs inbegrepen. Extra motoruren kosten € 45,- per uur. Extra motor uren worden alleen gerekend indien de groep naar een bestemming wil die volgens de schipper qua wind en tij ongunstig ligt, terwijl er goede alternatieve te bezeilen bestemmingen zijn.
 

Meer informatie over het schip en de mogelijkheden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact met ons opnemen via info@zeilendeschepen.nl of door te bellen naar 0517-234234. 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags) 0
Max. passagiers (dagtocht) 33

Sanitair

Toiletten 2
Douches 0

Sterren

Afvaarthaven

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

  • catering mogelijk
  • oven
  • gebruik keuken toegestaan

Sanitaire voorzieningen

  • gemeenschappelijk toilet

Recreatieve voorzieningen

  • zitkuip

Scaldis

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

Heb je een vraag over de Scaldis?

Heb je een specifieke vraag over dit schip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.