0517 20 10 23

Titaan

Aan dek Titaan II
Aan dek Titaan III
Zeilen hijsen Titaan
titaan dek 2
titaan durgerdam
titaan stuur
Bar Titaan
Salon Titaan
titaan interieur tafel
titaan catering 2
Titaan feest
titaan zon


Prachtige evenementenlocatie op het water in Amsterdam

De Titaan is een mooie combinatie van een traditioneel zeilschip met een modern en luxe interieur. Hierdoor is het schip zeer geschikt voor diverse gelegenheden: zeiltochten met familie, vrienden of collega’s, vergaderingen, bedrijfsuitjes, relatie events, een feest of een combinatie hiervan.
De Titaan is een in 2001 in Friesland geheel nieuwgebouwde tweemast Groningse Zee Tjalk en is speciaal ingericht om in luxe te varen met groepen. Het schip is ingericht als evenementen- en dagtochtenschip en heeft geen slaapaccommodatie. Hierdoor is er veel ruimte beschikbaar voor vergaderingen, presentaties, diners en dansfeesten. 
 

Zeiltochten 

Het mooie van een zeildag is dat iedereen zo actief kan zijn als hij of zij wil zijn. Rustig aan dek genieten van het uitzicht of juist zelf aan het roer staan of met elkaar de spierballen tonen en de zeilen hijsen. Alles kan en iedereen geniet op zijn eigen manier. Een dag met familie of vrienden op het water is meteen een hele bijzondere dag in een ontspannen sfeer. Wanneer het slecht weer is kun je gebruik maken van de speciale Helly Hansen zeilpakken zodat je ook in de regen gewoon kunt blijven zeilen.
 

Interieur

De Titaan heeft een frisse, lichte en zeer ruime salon. Bij de inrichting is gekozen voor veel wit, RVS en teakhout. Je vind er teakhouten tafels en goede lederen stoelen en een grote bar. De salon is ruim genoeg om te vertoeven met een grote groep indien het weer niet meewerkt.
Het traditionele schip is van alle moderne gemakken voorzien. Er is onder andere een luxe koffiemachine met versgemalen bonen voor espresso, cappuccino en latte macchiato. In de uitgebreide, internationale bar serveren ze twee soorten tapbier: Hertog Jan en Hoegaarden Wit en een aantal heerlijke huiswijnen. Op het schip zijn alle audiovisuele faciliteiten voor een vergadering of feest aanwezig. 

 

Trouwlocatie

Het schip is door zijn witte uiterlijk een zeer bijzondere trouwlocatie (erkend door de Gemeente Amsterdam). De huwelijksceremonie kan op het dek voor de kust van het pittoreske Durgerdam of voor IJburg plaatsvinden. Er zijn veel huwelijken aan boord van De Titaan en de grote salon zorgt ervoor dat er ook binnen getrouwd worden als het weer net even tegen zit. 
Wil je voor de receptie meer dan 55 gasten uitnodigen? Dan blijft de Titaan voor de receptie in de haven liggen zodat je een receptie kunt geven tot 80-90 gasten. Voor het feest kun je er voor kiezen om met de gasten van overdag uit te varen.
 

Catering

Catering is bij elk evenement mogelijk. Deze wordt verzorgd door professionele cateraars. De professionele crew is goed herkenbaar aan de nette bedrijfskleding. Er wordt gevaren door zeer ervaren schippers en Leon, de eigenaar, vaart zelf altijd mee als gastheer om te zorgen dat alles tot in de puntjes klopt.
 
 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags)
Max. passagiers (dagtocht) 55

Sanitair

Toiletten 2
Douches

Sterren

Afvaarthaven

Krijn Taconiskade 420
1087 HW Amsterdam

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

 • koffiezetapparaat
 • afwasmachine
 • koelkast
 • oven
 • biertap
 • zeilpakken

Sanitaire voorzieningen

 • damestoilet
 • herentoilet

Recreatieve voorzieningen

 • televisie
 • geluidsinstallatie
 • wifi
 • beamer met scherm
 • professionele bar
 • zitkuip

Titaan

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

Heb je een vraag over de Titaan?

Heb je een specifieke vraag over dit schip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.