Individuele zeiltocht

Zoek je een individuele zeiltocht? Zeilendeschepen.nl heeft het grootste aanbod van zeilreizen in Nederland en daarbuiten. De zeiltochten zijn zeer divers en wij denken dat er voor iedereen die van zeilen houd, wel een passende reis aanwezig is. Om de keuze te vergemakkelijken hebben de meeste reizen ook een thema, zoals bijvoorbeeld avontuurlijk , culinair, sportief of familie. Een individuele zeilreis is te boeken vanaf 1 persoon en biedt aan iedereen de mogelijkheid om de wereld van de grote zeilschepen te ontdekken.

Wat  kan er tijdens een zeiltocht

De reizen variëren van wadwaaitochten tot aan de beroemde mijlenmakers. Je scheept in aan boord van een zeilschip en leert je medepassagiers eerst kennen. Dan wordt er vertrokken, de zeilen gehesen en maak je een heerlijke zeiltocht. Over het algemeen is er bij de reizen de verzorging inbegrepen in de prijs. Soms vaart er een professionele kok mee en soms wordt er van de gasten verwacht een handje mee te helpen in de kombuis.

Hoe de reis er ook uitziet, aan het eind ben je een bijzondere ervaring rijker en heb je op een ontspannen manier kennis gemaakt met het reilen en zeilen aan boord en met je mede reizigers. Het zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens deze reizen vriendschappen voor jaren worden gesmeed.

Begin met je avontuur

Bekijk op de zeilreizen pagina rustig de mogelijkheden en laat je inspireren. Mocht je  vragen hebben, dan staan wij je graag ter woord. Al de medewerkers van het team zeilendeschepen.nl kennen de vloot, de schepen en haar bemanningen goed en kunnen eventueel  samen met jou de een mooie zeilreis uitzoeken. Start hier je avontuur.

Je individuele zeiltocht op zee met de Thalassa

Je individuele zeiltocht op zee

Alle individuele zeiltochten