0517 20 10 23

Mijlenmakers, zeilen op zee

Zeezeilen met een van onze onvergetelijke mijlenmakers zeilreizen

Zeezeilen is de ultieme manier van zeilen. Deze zee-zeilreizen noemen wij “Mijlenmakers”. De Mijlenmakers zijn toch wel het stoerste broertje van de hele zeilreis familie die wij aanbieden. In de mast van de meeste tallships of zeegaande charterschepen die over de wereldbol rond varen, wappert de Hollandse driekleur. Zeezeilen zit nog steeds verweven in onze cultuur en ook de kennis van de schepen wordt nog steeds generatie op generatie doorgegeven.

Dit betekent dat in het voorseizoen vele van deze machtige zeezeilers vanuit Nederland naar hun zomerse vaargebied varen en in het najaar weer terug. Soms wisselen de schepen in het hoogseizoen van vaargebied en zijn er tussendoor ook lange meevaartochten  gepland. Vaak is zeezeilen in vergelijk met reguliere zeiltochten gunstig qua prijs. Uiteraard is de catering tijdens de tocht inbegrepen.

Zeezeilen is een onvergetelijke ervaring

ZeilendeSchepen.nl biedt jou de mogelijkheid om op zo’n imposante reis in te schepen. Beschik je over een paar goede zeebenen of wil je een dergelijke zeereis een keer ervaren, scheep dan in op één van de vele tochten die wij aanbieden. Ervaring is niet nodig, enthousiasme voor zeilen wel!
Er wordt vaak dag en nacht door gezeild tot de haven van bestemming is bereikt. Tijdens deze zeiltochten ontstaan regelmatig tussen de gasten en bemanning vriendschappen voor het leven.

Stap in de wereld van wachtlopen, turen in de nacht, slapen onder een hoek van meer dan 20 graden en zonsopgangen in weergaloze vergezichten. Een belevenis die je daadwerkelijk nooit meer zal vergeten. De zeezeilreizen kun je bij ons boeken op een stoere 20 meter collin archer of een imposante driemaster van 60 meter. Ondertussen kun je ook alvast kijken bij de reizen met de Antigua, dit schip maakt prachtige zeilreizen op zee. Zoals zeilvakanties naar Spitsbergen.
Is dit avontuur op jouw lijf geschreven? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Zeezeilen tallships groepsreizen zeilen