Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

20e Bluescruise met Spes Mea

vrijdag 24 september 2021 20:00 t/m zondag 26 september 2021 17:00


Een muzikaal weekend

De bluescruise is een jaarlijks muzikaal evenement waarbij met historische zeiltjalken een zeiltocht van Harlingen naar Terschelling en vice versa wordt gemaakt met bluesbands en (blues)muziekliefhebbers. Het is op basis van all-inclusive wat inhoudt dat alle drankjes en maaltijden aan boord zijn inbegrepen. Wel wordt van iedereen aan boord verwacht dat hij of zij zijn steentje bijdraagt aan het bereiden van de maaltijden of de afwas.

Live Blues in Harlingen en Terschelling

Vrijdagavond stappen de passagiers en muzikanten aan boord en kunnnen ze hun kooi alvast inrichten voor de nacht. ’s Avonds brengen de bluesbands in Harlingen hun vette, rockende en swingende blues ten gehore. Zaterdagmorgen zet het schip, na het ontbijt en een korte zeilinstructie, koers naar Terschelling.

Zeilen op de Wadden

Naast de Spes Mea vaart ook een aantal andere schepen mee tijdens de Bluesecruise. Zeilervaring is niet nodig; er is ervaren bemanning aan boord die alles uitlegt. Iedereen mag meehelpen om de zeilen te hijsen, overstag te gaan, etc. Wat is er nou mooier dan samen zorgen dat het schip over het prachtige wad vaart naar de bestemming. Na een prachtige zeildag op de wadden meren de schepen af in de haven van Terschelling. Na de aan boord bereidde avondmaaltijd treden de bluesbands op in verschillende cafés in het dorp West-Terschelling.
Zondags zeilen alle schepen weer terug naar Harlingen.

Prijzen

  • € 210,- per persoon, op basis van gedeelde hut (m/v gescheiden)

 

Prijs is inclusief

  • Verblijf aan boord
  • Volpension
  • Koffie/thee
  • Fris- en zwak alcoholische dranken
  • Beddengoed
  • Havengeld, toeristenbelasting en brandstofkosten

Prijs is exclusief

  • Verzekeringen reisverzekering, annuleringsverzekering
  • Handdoeken gelieve deze zelf mee te nemen

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Spes Mea

Meer over de Spes Mea