Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Zeilschepen met afvaarthaven Makkum

Zeilen Makkum zeilvakantieMakkum ligt vlak onder de Afsluitdijk, aan de IJsselmeerkust van Friesland. Makkum is een prachtige plaats om een zeilboot te huren voor een prachtige zeiltocht over de Waddenzee of het IJsselmeer. De combinatie van het ruime water en historische havenplaatsjes maken het IJsselmeer tot ideaal vaarwater voor een kortere of langere zeiltocht. Of vaar de Afsluitdijk door en na de brug en de sluis begint de tocht op het zoute water naar de Waddeneilanden. Het recreatiegebied van Makkum is zowel aan de zuid- als aan de noordkant afgebakend door beschermde natuurgebieden. Uitgestrekte vlakten kenmerken het landschap.

Vele mogelijkheden vanuit Makkum

Via zeilendeschepen.nl kun je een heel schip met schipper en matroos huren zodat je bijvoorbeeld met je familie, collega's of vrienden een dagtocht of meerdaagse zeilreis kunt maken. Ook zijn er zeilreizen, die starten op het IJsselmeer, voor individuelen. Dit zijn veelal geheel verzorgde reizen van 3 dagen tot een week.

7 schepen gevonden