Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Whisky, bier en wijn zeilreizen

Zeilen en een goed glas in de hand: een heel mooie combinatie

Zeilen over prachtige Schotse wateren en bezoek onderweg de beroemdste Single Malt distilleerderijen. Stap aan boord en ontdek Schotland en haar eilanden wel op een heel bijzondere manier: vanaf het water!

Wat kun je verwachten?

De zeilreis start bijvoorbeeld in Oban met een bezoek aan de Oban distilleerderij. Hier geven ze een leuke, interessante en duidelijke rondleiding waar je vaten ziet met een inhoud van 35.000 liter, aan het eind is er mogelijkheid tot proeven (en kopen).  Of je bezoekt Jura met één van de meest aansprekende distilleerderijen die zo afgelegen ligt dat de bezoekers vrij toegang hebben. En wellicht wordt er een bezoek gebracht aan Islay, het ultieme Whisky paradijs met zijn 11 Whisky distilleerderijen. Hier bezoek je een groot aantal destilleerderijen waarbij het schip van de ene naar de andere destilleerderij vaart die vaak hun eigen aanlegsteiger hebben. Of het schip vaart naar Campbeltown met de unieke Springbank distilleerderij.
Het wordt sowieso een enerverende reis door een fantastisch gebied. Want je vaart door prachtige Lochs, met verrassende vergezichten op de ruige bergen van de Highlands.

whiskey zeilreis