Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

Zeilschepen met afvaarthaven Zierikzee

Zeilen zeilreizen zierikzeeZierikzee is de hoofdstad van Schouwen- Duiveland in de provincie Zeeland en heeft sinds 1971 een beschermd stadsgezicht. Handel, nijverheid en visserij bracht de stad rijkdom, welvaart en schoonheid. De oude stadspoort geeft toegang tot de binnenstad met de vele winkeltjes en gezellige terrasjes. De jachthaven aan de Nieuwe Haven, de toegangspoort tot de Oosterschelde, bruist in de zomermaanden. Ook wordt de haven gebruikt door de lokale mossel-vissers. Op de terrasjes aan de Nieuwe Haven is het goed vertoeven. Het is een komen én gaan van schepen in alle soorten en maten.

Zeilen op de Zeeuwse wateren

Vanuit Zierikzee kun je hele mooie zeiltochten maken. De Zeeuwse wateren zijn een ideaal vaarwater voor een kortere of langere zeiltocht. Via zeilendeschepen.nl kun je een heel schip met schipper en matroos huren zodat je bijvoorbeeld met je familie, collega's of vrienden een dagtocht of meerdaagse zeilreis kunt maken. Ook zijn er zeilreizen, die starten op het IJsselmeer, voor individuelen. Dit zijn veelal geheel verzorgde reizen van 3 dagen tot een week. Kijk op onze site naar alle mogelijkheden.

3 schepen gevonden