Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Over ons

Zeilendeschepen.nl is per 1 juli 2023 gestopt met het aanbieden van zeilschepen en zeilvakanties. Het bedrijf gaat op andere voet verder. Alle geboekte reizen gaan gewoon door en worden, volgens dezelfde voorwaarden, uitgevoerd door onze partners en collega’s. Het kantoor blijft ook bereikbaar voor vragen over bestaande boekingen.

Zeilendeschepen.nl is een onafhankelijk boekingskantoor voor charterschepen. Wij beschikken landelijk over het grootste aanbod van zeilschepen en kunnen daardoor bij elke aanvraag het meest geschikte schip aanbieden. Als je bij ons boekt, betaal je dezelfde vaste prijs als elders. Begeleid van het beste advies. Onze medewerkers, welke zelf werkzaam zijn geweest in de vloot, zijn op doordeweekse dagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Zij helpen je met hun vakbekwame kennis graag verder bij het zoeken naar een passend schip en informeren je graag over de vele mogelijkheden. Naast het grote aanbod van schepen heeft Zeilendeschepen.nl ook het grootste aanbod van zeilvakanties. In het seizoen is er keus uit meer dan 300 zeilreizen.

Zeilendeschepen.nl is een dochteronderneming van Slaapschepen bv. Het bedrijf begon 20 jaar geleden in Franeker en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterke, betrouwbare partner in de charterwereld.

Wij stellen ons graag aan je voor:

Mark Jongedijk, managing director
info@slaapschepen.nl

Marlous Moen, sales zakelijk
marlous@slaapschepen.nl

Laura Steringa, personeelszaken
laura@slaapschepen.nl

Titia Huisman, bookkeeping
titia@slaapschepen.nl

Gerrie Bijlsma, bookkeeping
gerrie@slaapschepen.nl 

Carina Hensbroek, SEO/content manager
carina@slaapschepen.nl

ZeilendeSchepen.nl

Schenkenschans 3b
8912 AL Leeuwarden

Telefoon 0517- 20 10 23
www.zeilendeschepen.nl
info@zeilendeschepen.nl