Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Zeilen met kinderen

Op zeilvakantie met de kinderen, één groot avontuur!

Een zeilvakantie met kinderen. Het lijkt een avontuurlijke onderneming en dat is het ook, maar op een heel positieve manier. De schepen hebben allemaal hoge relingen en zwemvesten aan boord, ook voor de allerkleinsten. Onder het zeilen is het een hele belevenis voor jong en oud en eenmaal aan vaste wal, op bijvoorbeeld de Waddeneilanden, kunnen de kinderen heerlijk spelen in het bos of op het strand. Tijdens een zeilvakantie zullen je kinderen zich niet vervelen.

De kinderen kunnen eigenlijk bij praktisch elke zeilreis mee, maar er zijn ook groepsreizen speciaal voor ouders met kinderen. Zo weet je zeker dat er speelkameraadjes aan boord zijn. De schipper past tijdens deze zeiltochten ook het programma een aan zodat er minder lange zeildagen zijn, een dagje langer in de haven gelegen wordt en er kinderactiviteiten zijn. Deze zeiltochten zijn natuurlijk in de vakantie periodes.