Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Fotoreizen

Zeil mee naar unieke fotogenieke locaties

Hou je van fotograferen en zou je graag samen met andere fotografieliefhebbers op pad willen gaan om de natuur vast te leggen? Een natuur fotoreis op een zeilschip is dan zeker wat voor jou. Tijdens een fotografiereis leer je onder begeleiding van een professioneel fotograaf alle kneepjes van het vak. En naast het fotograferen kun je, als je dat wilt, ook actief meezeilen.

Fotoreizen op een zeilschip

Deze georganiseerde fotoreizen plaats in groepsverband en bestaan vooral uit individuele reizigers. Tijdens een groepsfotoreis ga je samen op het schip zeilen om tijdens de reis en op de bestemming te fotograferen. De reis staat onder begeleiding van een professionele fotograaf. Je leert tijdens een fotoreis alle technische kanten van je camera kennen. En omdat je overdag onderweg bent en iedere dag een andere aanleghaven hebt zijn er zeer veel momenten om een mooie foto te schieten.

Aan boord

De schepen zijn allemaal zeer comfortabel met sfeervolle dagverblijven, met 2- en 4-persoonshutten en meerdere douches en toiletten. Bij aankomst krijgt iedereen een bed toebedeeld en wordt er door de schipper en matroos verteld over het reilen en zeilen aan boord. Afhankelijk van de weersvoorspellingen wordt er een route uitgestippeld en na de nodige uitleg over het zeilen kan dan de reis beginnen. De reizen zijn op basis van volpension, alleen de alcoholische- en frisdranken dienen apart te worden afgerekend.