Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Zeilschepen met afvaarthaven Lelystad

Zeilen vanuit Lelystad - Een groot deel van de Bataviahaven in Lelystad is specifiek aangelegd voor de chartervaart. De aanwezigheid van Batavia Stad, de Bataviawerf, de vele restaurants en de fraaie bestemmingen waar naar kan worden toe gevaren maken van de Bataviahaven een ideale vertrek- en aankomsthaven. De Bataviastad is voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot de beste charterhaven van Nederland.
De haven van Lelystad is, mede dankzij de dijk Lelystad-Enkhuizen centraal gelegen en goed bereikbaar. Lelystad is een prachtige haven voor een dagje varen of een meerdaagse zeilvakantie over het IJsselmeer.

Zeil mee en geniet

De combinatie van het ruime water en historische havenplaatsjes maken het IJsselmeer tot ideaal vaarwater voor een kortere of langere zeiltocht. Via zeilendeschepen.nl kun je een heel schip met schipper en matroos huren zodat je bijvoorbeeld met je familie, collega's of vrienden een dagtocht of meerdaagse zeilreis kunt maken. Ook zijn er zeilreizen, die starten op het IJsselmeer, voor individuelen. Dit zijn veelal geheel verzorgde reizen van 3 dagen tot een week.

2 schepen gevonden