Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Zeilreizen naar evenementen

Zeilend naar diverse evenementen

Zeilen naar een festival of evenement op het eiland

Vanuit Harlingen zijn er diverse zeilvakanties naar evenementen op Vlieland en Terschelling. Tijdens deze zeiltochten wordt er natuurlijk gezeild, maar het accent ligt op het bezoek aan het eiland.  De schepen zeilen de eerste dag naar het eiland om daar een paar dagen te blijven liggen in de haven van West-Terschelling of Vlieland. Over het algemeen wordt tijdens het zeilen het eten verzorgd en zodra het schip op het eiland is wordt alleen het ontbijt verzorgd. Zeilend naar de eilanden is niet alleen ontzettend leuk maar ook zeer voordelig. Je bootkaartje hoef je niet te kopen, bij korte tochtjes is het volpension en je hebt een goed bed op een gezellig schip.

Ook hotel op het eiland

Wil je liever niet zeilen? Dan kun je ook een hotelovernachting boeken op de slaapschip. Diverse charterschepen varen speciaal naar Vlieland of Terschelling toe om extra overnachtingsmogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs te bieden. Boek je eigen kamer met een opgemaakt bed plus ontbijt.

De Slaapschepen liggen in de haven van West-Terschelling, dichtbij het bruisende gebeuren in het dorp. Vanaf hier kun je per fiets voorstellingen bezoeken en de sfeer op het hele eiland optimaal beleven. Kijk hier voor meer informatie over slaapschepen.nl

Zeilreizen oerol zeilen