Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Zeilschepen met afvaarthaven Harlingen

Harlingen zeilen zeilreizen waddenzeeHarlingen is een bruisende havenstad, gelegen aan de Waddenzee. Vanuit dit stadje zijn de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland goed te bereiken. Opstappers kunnen in deze vertrekhaven inschepen voor festivals als Oerol, Here Comes The Summer, Into The Great Wide Open en evenementen zoals de Berenloop.
Harlingen, één van de oudste Friese Elfsteden, is een gezellige stad om te vertoeven. In het gezellige centrum vind je leuke winkeltjes en galeries. En in de zomer zijn de straten gevuld met terrasjes en kun je kiezen uit meerdere goede restaurants. Bijna elk weekend is er wel een festival met foodtrucks, kunst, muziek. theater, folklore en markten.
In het centrum is een deel van de verdedigingswerken nog steeds te zien. Ook de oorspronkelijke grachtengordels zijn nog grotendeels terug te vinden, net als de pakhuizen en de in Hollandse stijl gebouwde huizen.

Zeilen op de Waddenzee

Zeilen met zeilcharters en zeilarrangementen op de WaddenzeeEen zeiltocht op de Waddenzee is een beleving op zich. Het getijde met eb en vloed bepaalt voor een groot deel het verloop van de avontuurlijke route. Zoek samen met de schipper op deze ondiepe zee met slikken en zandbanken die bij laag water droogvallen, naar de diepe geulen. Of laat het schip droogvallen, zodat wadlopen mogelijk is en geniet van de natuur, de ruimte en de rust. Ook voor meerdaagse zeilvakanties over de Waddenzee en langs de eilanden kun je uitstekend bij ons terecht. Vanuit Harlingen varen zeer veel traditionele zeilschepen, er is altijd wel een schip te vinden die aan al je wensen voldoet. Je kunt een schip met een groep huren, of je kunt mee als opstapper tijdens een individuele zeilvakantie.

66 schepen gevonden