Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Eenoudervakantie op het Wad

vrijdag 22 juli 2022 20:00 t/m vrijdag 29 juli 2022 15:00

zeilvakantie gezin familie

Een fantastisch zeilreis over de Waddenzee voor ouder en kind

Zoek je een compleet verzorgde éénoudervakantie waarbij je er niet alleen voor staat? Die ook de ouders plezier, ontspanning en tijd voor jezelf biedt? Vaar dan deze zomer mee met de het zeilschip de Waddenzee! De éénoudervakanties zijn bijzonder gezellig. Je ontmoet nieuwe vrienden, de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Je eet samen, beleeft van alles met elkaar en er is genoeg tijd om met andere ouders ervaringen uit te wisselen. Een reis die zowel voor de ouders als de kinderen onvergetelijk is.

Programma

Vrijdag 22 juli
Zondag zijn jullie vanaf 20:00 uur welkom aan boord en maak je onder het genot van een drankje kennis met de andere reisgenoten. Een gezellige avond volgt!

Zaterdag 23 juli – donderdag 28 juli
Tijdens deze zeilweek draait het vooral om gezelligheid, het programma staat dan ook vol gezamenlijke activiteiten. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend; als je graag een keer alleen samen met dochter of zoon iets wilt ondernemen, is daar genoeg ruimte voor.Iedere ochtend begint met een gezamenlijk ontbijt. Daarna worden de zeilen gehesen en de Waddenzee ontdekt. De ene dag zet de schipper koers richting de Waddeneilanden voor een strandwandeling of een kijkje bij de vuurtoren, de andere dag vaar je op steenworp afstand langs de zeehonden!
Ook zal het spectaculaire droogvallen niet ontbreken en organiseert de bemanning allerhande activiteiten, zoals pannenkoeken bakken, pizza’s maken, een eigen piraten-shirt maken en een heus waterpistolengevecht aan dek. Kortom, een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

Vrijdag 29 juli
Na het ontbijt maakt het gezelschap zich op voor de terugreis naar Harlingen. Onderweg serveert de kok bij goed weer een lunch aan dek, zodat jullie van de adembenemende zeiltocht buiten kunnen blijven genieten. Rond 15:00 uur zet je weer voet aan wal in Harlingen.

Kosten

  • Volwassenen € 890,- p.p.
  • Kinderen t/m 16 jaar € 555,- p.p.
  • Kinderen van 2 t/m 12 jaar € 325,- p.p.
  • Piraatjes t/m 2 jaar mogen gratis mee aan boord
  • Prijzen op basis van gedeelde hutten

Prijs is inclusief

  • Volpension
  • Koffie/thee, fris, bier en wijn
  • Havengelden en toeristenbelasting

Prijs is exclusief

  • Dekbed (zelf meenemen of huren á € 15,- per set)
  • Handdoeken (zelf meenemen of bij prijs dekbed in)
  • Verzekeringen
  • Activiteiten aan land
  • Reserveringskosten (€ 12,50)

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Waddenzee

Meer over de Waddenzee