0517 20 10 23

Kun je een individuele zeilreis boeken?

Corona-informatie voor opstappers van individuele zeilreizen

ZeilendeSchepen gaat er vanuit dat iedereen in deze tijd bij het bevestigen van een boekingsaanvraag op de hoogte is van de op dat moment geldende corona-maatregelen.

Hoeveel personen zijn er aan boord tijdens een individuele reis?

Vanaf september 2021 is er weer meer mogelijk qua groepsgrootte dan voorheen. Neem bij vragen contact met ons op.

Het boeken van zeilreizen in 2022

Indien er geen nieuwe maatregelen komen, kunnen de reizen in 2022 weer op de oude manier doorgaan. Het is dan weer mogelijk om een bed op een gedeelde hut te boeken (m/v gescheiden). Deze bedden zijn goedkoper dan een bed in een privéhut. Wel dien je je te houden aan de op dat moment geldende overheidsmaatregelen.

Als je zelf wilt annuleren, maar mag de boeking volgens de geldende overheidsmaatregelen gewoon doorgaan, dan gelden de gebruikelijke annuleringskosten. Zie algemene voorwaarden.

Transfers naar de afvaarthavens

Voor de (buitenlandse) zeilreizen dien je zelf de reis naar de afvaart- of aankomsthaven te regelen. Dit staat los van je reservering van je zeilreis. Omdat het nog onzekere tijden zijn is het verstandig om je trein of vliegreis zo laat mogelijk te boeken en goed te kijken naar de voorwaarden. Indien een zeilreis geannuleerd wordt dan is Zeilendeschepen.nl niet verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt zijn voor de transfers.