Zeilreizen door heel Europa

Avontuurlijke zeilreizen voor iedereen

Zoek je een individuele zeilreis? Zeilendeschepen.nl heeft het grootste aanbod van zeiltochten in Nederland en daarbuiten. De zeilreizen zijn zeer divers en er is voor iedereen wel een passende reis.

Wat houdt een individuele zeilreis in?

De zeiltochten variëren van zwerven langs de Waddeneilanden tot aan lange reizen over de Oostzee. Je scheept in aan boord van een zeilschip en maakt eerst kennis met de mede-passagiers en de crew. De crew vertelt het één en ander over het leven aan boord. Voor vertrek krijg je uitleg over het zeilen en mag je actief mee doen of lekker relaxen aan dek.  Daarna worden de zeilen gehesen en begint het avontuur.
Over het algemeen zijn deze zeilreizen volpension. Vaak vaart er een professionele kok mee en soms gaan de gasten samen de maaltijd bereiden.  Indien je alleen reist word je ingedeeld in een hut voor alleen mannen of vrouwen. Het is ook mogelijk om een hut privé te boeken.

Hoe de reis er ook uitziet, aan het eind ben je een bijzondere ervaring rijker en heb je op een ontspannen manier kennis gemaakt met het reilen en zeilen aan boord en met je mede reizigers. Het zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens deze reizen vriendschappen voor jaren worden gesmeed.

Wie varen er mee tijdens een zeiltocht?

De mensen die meezeilen hebben één ding met elkaar gemeen, ze houden ervan om buiten te zijn, nieuwe dingen te doen en te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Dit kunnen alleengaanden zijn, maar ook een echtpaar of een éénoudergezin. Iedereen die wil kan mee, en je kunt heel actief meezeilen, maar ook lekker lui op het dek een boekje lezen.

Thema reizen

De meeste reizen zijn voor iedereen, maar er zijn ook zeiltochten voor een bepaalde doelgroep zoals gezinnen, ouderen of singles. Dit staat dan duidelijk vermeld in de tekst. Ook zijn er zeiltochten met een bepaalde activiteit zoals fotograferen of fietsen.

Begin met je avontuur

Bekijk alle zeilreizen en mogelijkheden en laat je inspireren. Mocht je vragen hebben, dan staan wij je graag ter woord. Alle medewerkers van het team zeilendeschepen.nl kennen de vloot, de schepen en haar bemanning goed en kunnen samen met jou een mooie zeilreis uitzoeken. Vind hier je zeiltochten en start je avontuur!

Zeiltocht zeilreis

zeiltochten zeilreizen