Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Trouwen op het water

Bijzondere trouwlocatie op een traditioneel zeilschip

Wij van ZeilendeSchepen.nl denken dat een schip één van de meest romantische locaties is om je bruiloft te vieren. Het is natuurlijk mogelijk om de receptie aan boord te houden, maar het aardige is juist dat op veel schepen ook echt getrouwd kan worden. Op een Waddeneiland of in een pittoresk IJsselmeerstadje; er is wat dat betreft veel mogelijk.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft

Wat dacht je van trouwen op één van de Waddeneilanden! Eerst met je familie en vrienden naar bijvoorbeeld Terschelling varen, daar in een historisch kerkje trouwen en vervolgens een diner en feest aan boord en overnachten in de bruidssuite van een driemaster. Uiteraard zorgen wij dat je gasten aan boord van één of meerdere schepen worden ondergebracht. De volgende dag, na een heerlijk ontbijt, kan iedereen met het schip of met de veerboot weer naar de wal. Dit is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

Het ja-woord beloven op zee

Een aantal schepen zijn ook aangemerkt als officiële locatie om te trouwen. Je kunt dus uitvaren met het schip en midden op het IJsselmeer of de Waddenzee elkaar het ja-woord geven. Het is zelfs mogelijk om het zo te plannen dat je dit tijdens het droogvallen doet en jullie dus samen met de gasten op de bodem van de Waddenzee staan tijdens dit heuglijke moment. 

Samen een mooie dag beleven

Een bruiloft is een persoonlijke beleving en wij staan open om ideeën voor deze speciale dag met je te bespreken. Dit kan door een op maat gemaakte catering, een mooie trouwlocatie en uiteraard een schip uitzoeken wat perfect bij jullie past.
Wij denken graag met je mee en horen graag van je of jullie enthousiast zijn geworden van het idee van een nautische tintje aan je bruiloft te geven.

Een paar praktisch links:

trouwen.handen

Trouwen bruiloft schip waddeneiland